Ha nem akarsz a jakuzzidra várni - Nagy Softub jakuzzi vásár

Aki már keresett valaha jakuzzit a kertjébe tudja, milyen sok szempontot kell figyelembe venni a nézelődésnél. Be fog-e férni a bejárati ajtón, kifér-e a teraszra? Megfelelő-e a beton aljzat a medence telepítéséhez? Megfelelő-e az áramellátás?


Ez a sok feltétel gyakran elrettenti az otthoni wellness szerelmeseit egy saját masszázsmedence megvásárlásától, van azonban egy jó hírünk! Megérkeztek a világ talán legkönnyebb masszázsmedencéi, a SofTub jakuzzik, melyek telepítése valóban pofonegyszerű.

Mivel a SofTub medencék, ahogy nevük is mutatja puhafalúak, súlyuk mindössze 50 kg, így szinte bárhová telepíthetők. A legszűkebb ajtónyíláson is bevihetők, és a kertben, teraszon bárhová telepíthetők.

A könnyű súly, és telepíthetőség mellett a SofTub medencék mégis erős, teljes testmasszázst biztosítanak, bátran állíthatjuk, felveszik a versenyt robosztusabb társaikkal.

Február végéig ráadásul a SofTub medencék extra kedvezményekkel vásárolhatók meg a SpaTrend bemutatótermeiben a Nagy SofTub vásár időszaka alatt.