Kristálytiszta víz a világ legpuhább masszázsmedencéjében

A SofTub jakuzzik a világ talán legkönnyebb és legpuhább masszázsmedencéi. A könnyed megjelenés ne tévesszen meg senkit, mert a SofTub jakuzzik vize mindig kristálytiszta és a működésük szinte hangtalan. Hogyan lehetséges ez?


A SofTub medencék bármilyen környezetben elhelyezhetőek, nem kell aggódnunk amiatt, hogy a szomszéd át fog szólni, mert zúg a vízforgató motorja. A SofTub jakuzzi amellett, hogy a víz hőtartása miatt rendkívül jól szigetelt, rendelkezik egy külön hő és hangszigetelt motortérrel, így a motor zaja sem a fürdőzőt, sem a szomszédot nem fogja zavarni, hiszen szinte alig hallható.

Amiatt sem kell aggódni, hogy egy melegen napon, vagy ha egy hétig nem használtuk esetleg arra érünk haza, hogy bezöldült a medence vize, hiszen a SufTub medence tartozéka az ózonfejlesztő, mely folyamatosan kristálytisztán tartja a benne lévő vizet.

A profi vízkezelő termékek korában még a csőrendszer elkoszolódása, vagy korrodálódása miatt sem kell aggódnunk, mert az Aquafinesse vízkezelő szerek kifejezetten a SofTub medencékhez olyan egységcsomagot kínálnak, melyekkel a medencéhez tartozó csőrendszert is folyamatosan tisztán tarthatjuk.

Ha Ön is szeretne egy puha, könnyű, egyszerűen telepíthető és karbantartható SofTub masszázsmedencét saját kertjébe, vagy teraszára, ne hagyja ki a Nagy SofTub vásárt, melynek időtartama alatt hatalmas színválasztékból válogathat kedvező áron a SpaTrend bemutatótermeiben.