Csak gurítsd a kertedbe, töltsd fel vízzel, és élvezd a Suftub jakuzzi simogató habjait

Ha már egy ideje keresed a tökéletes masszázsmedencét, de kicsit tartasz attól, hogy fel kell túrni miatta a kertet, akkor a SofTub jakuzzikat neked találták ki.


A SofTub masszázsmedencék telepítése valóban gyerekjáték. Ezek a világ talán legkönnyebb jakuzzijai, súlyuk mindössze 50 kg. Ez az jelenti, hogy még szállítókat sem kell hívnod ahhoz, hogy hazavihesd. A jakuzzit egy dobozban beteheted a csomagtartódba, és már viheted is.

A Softub olyan könnyű, hogy akár egy kisgyerek is kiguríthatja a kertbe. Mivel puha a medence fala, ezért szűk ajtórésen is átviheted.

Az elhelyezésével sem lesz gond, mivel a medencének nem csak az oldala, az alja is rugalmas, oda teheted a kertedben, ahová kedved van.

Ez után csak feltöltöd, áramforráshoz csatlakoztatod, és indulhat is a fürdőzés, a kellemes masszázs, és a felhőtlen, családdal töltött percek. Ugye mennyire egyszerű?

Ha szeretnéd élőben is látni a fantasztikusan puha SofTub masszázsmedencéket, látogass el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe! És ha beleszeretsz az egyikbe, akár azonnal haza is viheted.