Szilveszteri buli a jakuzzi körül? To do lista a totális sikerhez

Egy ilyen stresszes, terhelt év után megérdemelsz egy pihentető és a feltöltődésről szóló szilveszteri bulit, amihez tökéletes helyszín lesz a jakuzzi! Ne félj a hidegtől, a meleg víz ölelésében az ünnepi fények, a csillagos ég és az éjfélkor felröppenő tűzijátékok mesés kalanddá változtatják majd az év búcsúztatást!


És hogy milyen teendőid vannak, hogy életed egyik legjobb szilvesztere legyen az idei? Íme, a legfontosabbak:

1. A bulit megelőző napon ellenőrizd masszázsmedencéd vízminőségét és alaposan tisztítsd ki a szűrőket, majd töröld tisztára a medence külső borítását.

2. Közvetlenül vendégek megérkezése előtt adj pár csepp kifejezetten masszázsmedencékhez ajánlott aromaterápiás illóolajat  a vízhez, így könnyedén megteremtheted a megfelelő hangulatot.

3. Amennyiben nem szeretnéd az újesztendőt azzal kezdeni, hogy chips és pogácsa maradványokat vakarászol ki masszázsmedence szűrőjéből, akkor célszerű bevezetni pár szabályt, melyet a buli résztvevőinek be kell tartania. Az első ilyen szabály az, hogy senki sem vihet ételt a medencébe. Alakíts ki egy megfelelő helyet a snackeknek és egyéb harapnivalóknak, de ez lehetőleg ne közvetlenül a medence mellett legyen.

4. Alkoholos italok tekintetében ez egyszer lehetünk egy kicsit elnézőbbek, hiszen mégis csak egy szilveszteri buliról van szó, de két dologra kiemelten figyelj. Először is vendégek és saját testi épségünk érdekében tiltsuk ki az üvegpoharakat masszázsmedencénkből: a jakuzzi tulajdonosoknak ez természetesen egyértelmű és úgymond „alap”, de vendégeink nem biztos, hogy tisztában vannak ezzel az igen fontos szabállyal. A legegyszerűbb, ha már előre beszerzel pár garnitúra törhetetlen poharat, mely elegáns és környezetbarát alternatívája az eldobható műanyag poharaknak.

5. Másodsorban pedig emlékeztesd a vendégeket, hogy az alkoholos italok mellett ne feledkezzenek meg a megfelelő alkoholmentes folyadék bevitelről sem. Helyezz a medence közelébe több üveg ízesített vizet vagy ásványvizet, így vendégek könnyen pótolhatják a meleg vízben vesztett – és az alkohol által a szervezetből kivont – folyadékot. A FreeFlow masszázsmedencék italtartójával sosem lesz messze a szükséges nedű!

6. Természetesen zene nélkül nem létezik jó szilveszteri buli: készülj többféle válogatással, lejátszási listával, hogy a hangulathoz igazítva váltogathasd őket. Kezdhetsz egy nyugodtabb, lounge válogatással, de mindenképpen legyen jó pár pörgős, bulizós szám is betárazva. Személyes tapasztalatunk alapján azt javasoljuk, hogy az Activity se legyen elérhetetlen távolságban. Hajnali kettő után még a klasszikus társasok is sokkal szórakoztatóbbá válnak.

7. A lényeg, hogy jó házigazdaként teremtsd meg a szilveszteri buli kereteit, óvatosan irányíthatod is a vendégeket, de ne erőltess semmit. Könnyen előfordulhat, hogy a meghirdetett jakuzzi partiból az évtized táncos bulija vagy a legszuperebb pókerjátszma válik. A lényeg, hogy érezzétek magatokat! Boldog új évet!