Hogyan szervezzünk jakuzzis szilveszteri bulit? – To do listával és tanácsokkal

Kis létszámú, egyszerűen megszervezhető, de mégis különleges és emlékezetes szilveszteri bulit szeretne tartani? Az Activity és a Scrabble nem hozza különösebben lázba és a jelmezes, tematikus partik sem az ön asztala? Nem gond, itt a megoldás: szervezzen jakuzzis szilveszteri bulit! Ne idegeskedjen a szervezés miatt: összegyűjtöttük a legfontosabb gyakorlati tanácsokat, tippeket és feladatokat, hogy önnek már valóban csak a szórakozás maradjon!


És hogy milyen teendőink vannak, illetve mire kell odafigyelnünk? Íme, a legfontosabbak:

A masszázsmedence

A bulit megelőző napon ellenőrizze masszázsmedencéje vízminőségét és alaposan tisztítsa ki a szűrőket, majd törölje tisztára a medence külső borítását. A medence és környezete tisztasága természetesen elengedhetetlen!

Közvetlenül vendégeink megérkezése előtt adjunk pár csepp kifejezetten masszázsmedencékhez ajánlott aromaterápiás illóolajat medencénk vizéhez, így könnyedén megteremthetjük a megfelelő hangulatot.

Étel, ital

Amennyiben nem szeretnénk az újesztendőt azzal kezdeni, hogy chips és pogácsa maradványokat vakarászunk ki masszázsmedencénk szűrőjéből, akkor célszerű bevezetni pár szabályt, melyet a buli résztvevőinek be kell tartania. Az első ilyen szabály az, hogy senki sem vihet ételt a medencébe és ez alól senki sem kivétel – természetesen még mi, házigazdák sem. Alakítsunk ki egy megfelelő helyet a snackeknek és egyéb harapnivalóknak, de ez lehetőleg ne közvetlenül a medence mellett legyen.

Alkoholos italok tekintetében ez egyszer lehetünk egy kicsit elnézőbbek, hiszen mégis csak egy szilveszteri buliról van szó, de két dologra kiemelten figyeljünk oda. Először is vendégeink és saját testi épségünk érdekében tiltsuk ki az üvegpoharakat masszázsmedencénkből és annak környékéről: a jakuzzi tulajdonosoknak ez természetesen egyértelmű és úgymond „alap”, de vendégeink nem biztos, hogy tisztában vannak ezzel az igen fontos szabállyal. A legegyszerűbb, ha már előre beszerzünk pár garnitúra törhetetlen poharat, mely elegáns és környezetbarát alternatívája az eldobható műanyag poharaknak.

Másodsorban pedig emlékeztessük vendégeinket, hogy az alkoholos italok mellett ne feledkezzenek meg a megfelelő alkoholmentes folyadék bevitelről sem. Helyezzünk a medence közelébe több üveg ízesített vizet vagy ásványvizet, így vendégeink könnyen pótolhatják a meleg vízben vesztett – és az alkohol által a szervezetből kivont – folyadékot.

Zene és szórakozás

Természetesen zene nélkül nem létezik jó szilveszteri buli: készüljünk többféle válogatással, lejátszási listával és a hangulathoz igazítva váltogassuk őket. Kezdhetünk egy nyugodtabb, lounge válogatással, de mindenképpen legyen jó pár pörgős, bulizós szám is betárazva. Személyes tapasztalatunk alapján azt javasoljuk, hogy az Activity se legyen elérhetetlen távolságban. Hajnali kettő után még a klasszikus társasok is sokkal szórakoztatóbbá válnak.

A lényeg, hogy jó házigazdaként teremtsük meg a szilveszteri buli kereteit, óvatosan irányíthatjuk vendégeinket, de természetesen ne erőltessünk semmit. Könnyen előfordulhat, hogy a meghirdetett jakuzzi partiból az évtized táncos bulija vagy a legszuperebb pókerjátszma válik. A lényeg, hogy érezzük jól magunkat! Boldog új évet!

Szívesen megszervezné az év utolsó vagy esetleg a jövő év első medence partiját, de nincs jakuzzija? Kattintson ide és tekintse meg a Freeflow medencéket, melyek egytől egyik strapabíró, megkarcolhatatlan anyagból készülnek, így tökéletes helyszín lehet egy igazán emlékezetes medencés bulihoz.