Otthoni pihenésből luxus nyaralást farag az ülőgaritúra

Egy jól kiválasztott kerti bútor lehet a különbség egy laza délutáni relaxálás és egy testet-lelket kikapcsoló feltöltődés között. A Domus Ventures darabjai elegánsak, remekül kihasználhatóak, kényelmesek és nagyon tartósak! Gondtalan pihenés vár a Luxor ülőgarnitúrával!


A Luxor ülőgarnitúra, a család étkező szettjéhez hasonlóan a beltéri bútorok formavilágát ötvözik a kültéri anyaghasználattal. A vajpuha párnák yachtokon használt vízálló bőrből készülnek, amelyeknek még a varrása is impregnált, hogy sehol ne tudjon bejutni a nedvesség.

A víznek és napsütésnek ellenálló borítás egy elegáns és természetes hatást kölcsönző polyrattannal egészül ki, ami könnyen tisztítható, ugyancsak időjárásálló és mivel anyagában színezett, ezért fel sem tűnik rajta egy apró karcolás.

Ahogy a videóban is elhangzik, a Luxor kollakcióba többféle szék, szófa, asztal vagy éppen kanapé méret is tartozik, amelyekkel gyorsan berendezheted kültéri nappalidat, és kezdődhet is a pihenés.

Ha egy elegáns, de meleg, hatású kerti bútort keresel, ami kényelmes és rendkívül tartós, akkor tégy egy próbát a Domus Ventures Luxor családjával. Látogass el személyesen a Spatrend egyik kiállótermébe, és próbáld ki a Luxor ülőgarnitúra szettet!