Időjárásálló kerti bútorok őszi vására, nagy kedvezménnyel

A  nyár elmúltával a kerti bútorok egy kis szabadsághoz jutnak, de a beltéri wellness tereknek és a téli kerteknek továbbra is szükségük van a minőségi, víz- és nedvességálló, hívogató bútokra. Pontosan ezt kínálja a luxus bútorokat kínáló GardenTrend, ami most őszi akciókkal várja az elegáns és kényelmes kerti bútorok iránt érdeklődőket!


A GardenTrend őszi kerti bútor vásárán 20-50% kedvezménnyel találhatsz magadnak első osztályú kerti bútorokat a bárszékektől a napozókon át egészen az étkezőszettekig. A legjobb minőséget egyre helyre gyűjtő oldal olyan prémium márkákkal dolgozik, mint a magas minőségű, eleganciájukkal és kiváló anyaghasználatukkal is kiemelkedő Jati&Kebon vagy a romantikus vonalvezetésű és vajpuha borítással dolgozó Domus Ventures. De megtalálod a kínálatban a WOW termékcsalád legjobbjait, az árnyékolók kiválógásait az Umbrosa és a Jardinico tolmácsolásában!

A stílusukban, színükben és formájukban is változatos bútorok közös jellemzője strapabíró, de könnyű szerkezetük, a tartós és könnyen karban tartható anyaghasználatuk és a vízálló borításuk. Ennek köszönhető ezek a bútorok könnyen mozgathatóak, vízlepergetőek, egyszerűen tisztíthatóak. Fedetlen teraszokra, medencék mellé, téli kertekbe, sőt akár beltéri bútornak (például wellness térbe) is ideálisak.

A székeket, kanapékat, fotelokat és napozókat borító szövetek, műbőrök sokfélék, de garantáltan vízlepergetőek, gyorsan száradnak és az UV sugarak károsító hatását is kiállva, tartják színűket. Ez azonban nemcsak a borításokra, párnákra vonatkozik, hanem a bútorok minden elemére, ami biztos lehetsz benne, hogy hosszú évekig megbízható társad lesz a pihenésben!

Ha egyszerre otthonos és modern, nagyszabású, mégis könnyed, színeiben visszafogott, de megjelenésében extravagáns kültéri bútorokkal rendeznéd be életteredet, akkor a GardenTrend őszi vásárát neked találták ki. A készletet három helyszínen személyesen is megtekintheted (Üröm, Törökbálint, Nyíregyháza) vagy nézelődj online és ismerd meg jobban a kínálatot. Ehhez adunk egy kis ízelítőt!

A Fortuna bárszék alumínium váza remekül állja az időjárás rohamait, két színben is kapható és akár egyesével is megvásárolható. A családra jellemző fonott hatás itt is erőteljesen tetten érhető a háttámla kialakításában, ami egységbe foglalja a különböző funkciójú és hangulatú darabokat.

A kétszemélyes napozóágy talán még jobban példázza a Fortuna bútorok izgalmas és megragadó stílusát. Az ugyancsak két színben elérhető romantikus napozó vagy daybed a bárszékhez hasonló formavilágot mutat. A vastag, puha matrac robosztus kényelmet sugároz, amit az ugyancsak fonott háttámla áttetsző hatása még könnyebbé teszik. A vékony lábak még inkább ráerősítenek erre az érzésre, így a közel 2 méteres ágy a mérete ellenére sem nehezíti el a teret.

A pihenést szolgáló bútorok főszereplője a Fortuna ülőgarnitúra, ami már nem egy-egy különleges darabot, hanem a teljes terasz berendezésre ideális bútor szettet jelent. Az 5 darabos garnitúra egy kétszemélyes kanapéból,  két darab egyszemélyes fotelből és egy kávézóasztalból áll. A szett minden darabja tökéletes illik egymáshoz és a Fortuna család többi tagjához. A vékony, de erős lábakon álló fotelek, kanapé és asztal ugyanazt a fonott  stílust hozza, mint  a korábban megismert bárszék és a napozóágy. A vastag fonalból készített háttámla és karfák puhák és rugalmasak. Kényelmesek, de ellenállóak, így bátran kint hagyhatod őket egész nyáron a szabadban.

A Fortuna család csak egyike a sok, izgalmas megjelenésű prémium kategóriás bútorcsaládnak, amivel találkozhatsz, így akkor is érdemes körül nézned a kínálatban, ha nem pont ilyet keresel! Kattints ide és tudj meg többet a vásárban részt vevő termékekről és szettekről!