Illatkristályok kifejezetten masszázsmedencéhez

Vannak olyan napok, amikor legszívesebben a végtelenségig nyújtanánk a megnyugvást hozó, illatos esti fürdőket, de a víz egy idő után kihűl. Tegye a relaxáló fürdő helyszínét a kádból a jakuzziba és addig pihenhet, amíg akar. Ebben segítenek az illatkristályok is.


A masszázsmedence speciális vízkezelést igényel, ezért a hagyományos fürdősók, bombák és illóolajok használata nem ajánlott. Szerencsére egyre többen ismerik fel a gyártók oldaláról is egy pihentető, illatos, meleg fürdő előnyét, így a jakuzzi vízkezelőszerek gyártója, az AquaFinesse is előállt egy illatkristály szettel.

Az őselemeket szimbolizáló négy illatkristály (levegő, víz, tűz és föld) maximálisan kompatibilis a víztisztaságot jelentő készítményekkel, ezért semmilyen hatáscsökkenésre nem kell számítani. Az illatkristályok gyorsan feloldódnak a vízben hogy a meleg párolgást illatfelhővé varázsolják. A lazítás innentől órákig is tarthat, az illat és a meleg is kitart. Viszont nem örökké. Egy idő után elhalványodik az illat és visszanyeri a víz természetes, friss illatát. Ekkor jöhet az újabb adag kristály, akár egy teljesen másik illatvariációval is.