A jakuzzi, amit a BMW tervezett

Amikor a BMW tervezőmérnökei éppen nem a legújabb autómodellen dolgoznak, gyönyörű masszázsmedencék létrehozásával múlatják az időt. A Caldera Spas legújabb modelljei minden részletükben magukon hordozzák a gyár magas minőségi jegyeit, és a jakuzzi lenyűgöző tudása mellett a szemnek is kellemes végeredmény született.


Első pillantásra is magával ragadó Caldera Spas medencéket ön is megtekintheti, hogy saját szemével győződhet meg róla, milyen az, amikor a BMW a wellness területére látogat. Letisztult vonások, minőségi alapanyagok, ergonomikus formák és bivaly erős motor a maradéktalan masszázsélményhez.

A legnagyobb szűrőfelülettel rendelkező medence karbantartása egyszerű, minden pöccre indul, sőt, az új automatikus sóbontórendszernek köszönhetően, a masszázsmedence már külön felügyelet nélkül is elvégzi a víz tisztán tartását. Önnek tényleg csak annyi a dolga, hogy a meleg vízbe merülve élvezni az egyedülálló nyaki vagy a gerinc melletti izmok lazító masszázsát, és elengedi a napi stresszt.

Novemberben kedvezményesen hazaviheti ezt a mérnöki csodát, hogy bearanyozza a téli mindennapokat!