Álom alak egy álom jakuzzival

Habár a nyár hamarosan véget ér, a tökéletes testsúly, a fizikai egészség iránti vágy az évszakok változásával állandó marad. Bármilyen korosztályhoz tartozunk is, nem kell lemondanunk arról, hogy elérjük kitűzött célunkat, és ebben a masszázsmedencének hatalmas szerepe lehet!


A sikeres fogyás legfontosabb elemei a testedzés, az egészséges étrend és életmód. A súlycsökkentési célok eléréséhez, és az eredmények fenntartásához, az általános, jó közérzethez járul hozzá a mindennapi masszázsmedence használat.

A pezsgőfürdőzés többféleképpen segíti a fent felsorolt célok elérését:

Segít fenntartani az egészséges test és lélek egyensúlyát, melyek nagyon fontosak, ha csökkenteni szeretnénk testsúlyunkat

Ellazítja a testet, csökkenti a stresszt, az álmatlanság kockázatát

Segít az edzések közötti regenerálódásban

Ellazítja az izmokat, csökkenti az ízületi feszességét, az izomlázat, különösen testedzés után, hiszen a súlytalanság érzését biztosítja

Nyugtatja az izmokat és az ízületeket, növeli azok rugalmasságát

Enyhítheti az olyan egészségügyi problémák tüneteit, mint a cukorbetegség, artritisz, magas vérnyomás, melyek hátráltathatják a súlycsökkentést.

Ha szeretné javítani egészségét, csökkenteni testzsír százalékát, vagy egyszerűen csak jobban szeretné magát érezni a mindennapos jakuzzizás által, látogasson el augusztus 23. és szeptember 1. között Ürömre, a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra, és találjon rá az óriási választékból a „legújabb családtagra”.