Finom, puha, forró és egészséges - Softub medence bármely teraszra

  • írta:
  • 2019.01.27

Milyen is a világ egyik legenergiatakaréksabb masszázsmedencéje, amely puha falának és formájának köszönhetően sorra nyeri a dizáj versenyeket? A Softub elképesztő sikere az egyszerűségében rejlik. Aki kipróbálja, azonnal beleszeret.


Amerikában vagyunk kb 30 évvel ezelőtt, amikor a hidromasszázs egyik szerelmese kitalálja, hogy leegyszerűsíti a masszázsmedencék világát. Az eddigre már igen népszerű forró vízzel történő masszírozás bizonyítottan hozzájárul az egészség javításához, a kellemesebb alváshoz, a családi körben együtt töltött időnk minőségéhez. Jeff arra gondol, hogy miért is ne lehetne akár minden háztartásban egy szép, kerek energiatakarékos jakuzzi. Mi is kelle ehhez? Erős masszázs, kényelmes belső tér, szuperletisztult megjelenés és kiváló energiatudatosság. 

A Softub ezekkel az alapgondolatokkal alapult és indult el a jakuzzik világát teljesen meghódító útjára. A kerek forma egy teljesen egyedülálló gyártási technológiát igényel, és egyedi megjelenést tesz lehetővé. A formának köszönhetően a Softub igen stabil, és bármilyen felületen elhelyezhető, legyen az beton, csampe, faterasz vagy éppen fű. A medence teljesen hőszigetelt fala nemcsak az energiatakarékosságról, hanem a finom, puha kényelmes belsőről és az ezzel járó maximális kényelemről is gondoskodik.

A Softub masszázsbefúvói kiváló hidromasszázs élményt nyújtanak. A falba süllyesztett befúvók nagy erővel masszírozzák a hát izmainak ellazulásra éhes pontjait. A masszázsról egy teljesen hang és höszigetelt térben elhelyezett erős masszázsmotor gondoskodik, amelynek szükség esetén 5 lóerőnyi tolóerővel mozgatja a medence teljes vízkészletét. A motor hulladék-hője nem vész el, hiszen ez az, ami a víz melegét biztosítja, javítva ezzel a medence energiahatékony működését. Hőkamerával vizsgálva a Softub-ot hamar rájöhetünk, hogy a medence teljesen hőhídmentesen godnoskodik a maximális gazdaságosságról biztosítva azt, hogy a medence egyszerűen egy konnektorból üzemeltetethető legyen. A 800W teljesítményű egység ugyanis kevesebbet fogyaszt, mint egy hajszárító.

Ha egy Softub masszázsmedence duruzsol az udvarunkban akkor bármely pillanatban eldönthetjük, hogy hódolni fogunk a hidromasszázs élvezetének, ugyanis a medence vize mindig a beállított, akár 38 fokos hőmérsékletet fogja tartani. Ha belemerülünk a forró vízbe a jótékony hatásokat azonnal érezzük majd testünkön. Kellemesebben, mélyebben alszunk, izmaink ellazultakká válnak, emberi kapcsolataink kiteljesednek. 

Softubunk színét és megjelenését a gyártó rugalmasságának köszönhetően teljesen személyre szabhatjuk, és saját kertünk hangulatában élvezhetjük. Ha eldöntöttük, hogy egy Softub medencével javítjuk kültéri welness terünket és életünk minőségét, akkor egészen egyszerűen beguríthatjuk udvarunkba és néhány óra mulva már indulhat is a medencés kerti parti. 

Címkék: