Védd meg kerti bútoraidat az őszi, téli időszakban

Bármilyen szép napsütéses napokat tartogat még az ősz, a hideg, a szél és az eső megmásíthatatlanul megérkezett szeptemberrel. A kültéri bútorokat érdemes elpakolni vagy legalábbis védeni, hogy jövő tavasszal is teljes pompájukban szolgálhassanak.


A minőségi kültéri bútorok ma már remek alapanyagokkal rendelkeznek, amelyek nemcsak az UV sugaraknak, de az esőnek is ellenállnak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy kis extra védelmet nem hálálnak majd meg. Itt jön a képbe a Softcare bútorszövet védője, ami képes egy védőréteget létrehozni a szövetek felületén. Ez a réteg sem a bútor színét, sem tapintását nem befolyásolja, de megvédi az esőtől, a párától és az ebből adódó sérülésektől.

A Softcare kültéri szövetvédő egy kényelmesen használható flakonban érkezik, amelynek szórófeje könnyíti meg az anyag felvitelét. Elég a felületre fújni, hagyni megszáradni és a bútorok jobb eséllyel  vágnak neki az őszi/téli időszaknak.

A készítmény ugyanilyen sikerrel alkalmazható beltéri bútorok és autókárpitok esetén is. Ebben az esetben nem az időjárás az elsődleges vészforrás, hanem a nedves és száraz szennyeződések, amelyek ellen ugyancsak hatásos védelmet kínál a Softcare!

Védd meg szeretett bútoraidat a véletlen balesetektől, hogy minél tovább élvezhesd őket!