Keltsd új életre kerti bútoraidat tavasszal

A téli pihenés után újra eljött a kerti bútorok ideje. Ahogy egyre melegebbé válik az idő és egyre több napfényes délutánt élvezhetünk, a kert és a terasz újra felértékelődik. Különösen a mostani körülmények között. Rázd fel a teraszod és újítsd meg kerti bútoraidat, hogy egy igazi oázis lehessen a mindennapokban.


A Softcare Outdood Selection segít a bútorokat vázát és vásznát is felfrissíteni és megvédeni. A téli állás után igazán hálás lesz a bútor egy alapos szellőztetésnek, portalanításnak és a bútorápolónak.

A SOFTCARE® Polyrattan tisztító és fényesítő nemcsak a polyrattan, hanem minden műanyag felület karbantartására alkalmas. A szórófejes kiszereléssel könnyen felviheted a bútorra az anyagot, amit aztán csak egyszerűen át kell törölnöd, majd hagynod megszáradni.

 

A SOFTCARE® vízbázisú kültéri textilvédő pedig a vásznak, párnák, terítők és egyéb textíliák védelméről gondoskodik. A kültéren és beltéren egyaránt használható készítmény védőpajzsot von az anyag köré, anélkül, hogy megváltoztatná annak színét vagy tapintását. A foltok és kiöntött folyadékok ezután már könnyedén eltávolíthatóak lesznek egy nedves szivaccsal.

Élvezd a tavaszt saját teraszodon, a kerti bútoraid között, amelyek mintha újak lennének!