Ányékos menedék a kertben

Egyedi formavilág, maximális kényelem és a kanapé valamint az ágy tulajdonságait ötvöző harmónia jellemzi az Ethos kerti bútorát. Az Eye Catcher beszédes neve is utal arra, hogy mennyire vonzza a tekintetet ez a különleges dizájn, ami árnyékos menedék adhat minden kertben.


Az Eye Catcher egy hátul zárt kanapé, amely tetővel is rendelkezik, ezért kellemes árnyékot ad még a tető nélküli teraszokon és fák nélküli kertekben is. A szilárd alumínium vázon kézzel fonott polyrattant találunk, ami nemcsak tartósabb, mint fából készült párja, de könnyebb tisztítani és az erős napfénynek is jobban ellenáll. Ez összhangban van árnyékot adó tulajdonságával, ezért bátran helyeztetjük olyan helyre, ahol közvetlen napfény éri. A polyrattan szellős struktúrája hagyja, hogy a szél szabadon áramoljon a réseken, de a napfény nagy részét kiszűri.

A belső kényelemről szivacsos betét és párnák gondoskodnak. A yachtokon is használt vásznakkal bevont felületek kiválóan taszítják a vizet, emiatt (és a polyrattan vízállósága miatt) a bútor  bátran kint hagyható esőben is. A háromnegyedik zárt kialakítás és a hagymaforma keleties hatást visz otthonába. A háremek légies, meghitt és minden földi jóval kecsegtető hangulata lengi be az Eye Catchert, amit most te is hazavihetsz. Élvezd ki a nyár minden örömét anélkül, hogy messzire kellene utaznod!