Keleti hangulatú kültéri kuckó

Minden kertbe kell egy kuckó, ahova elvonulhatsz és élvezheted a természet minden szépségét. Ezt nyújtja az Eye Catcher, aminek nem csak a neve figyelemfelkeltő!


Különleges hagyma formájú kiképzése a keleties hangulatot hozza be a kertbe. Egy olyan helyet nyerhetsz ezzel a kültérre  tervezett időjárás álló bútorral, ahová bármikor elvonulhatsz egy kis pihenésre vagy nyári szunyókálásra. A könnyed, játékos forma és a jól szellőző polyrattan tökéletes kombináció nyárra, amit a zárt felépítés tesz tökéletessé. Így elbújhatsz a kínzó napsugarak elől, anélkül, hogy a hűsítő szellőt is ki kellene zárnod.

Az alumínium váz miatt kifejezetten könnyű, de stabil a bútor, a párnák szövetei pedig a yachtokon is használt vászonból készülnek, hogy garantáltan bírják a szelet, a napot és az esőt is.

Az Eye Catcherrel időről időre elvonulhatsz a világ elől, hogy kényelemben élvezhesd a természet szépségét, a nyár melegét és a levegő frissességét. Ez a különleges bútordarab természetes vonalainál fogva jól illeszkedik a környezetbe, tökéletes kuckót kínálva a kikapcsolódáshoz!