Modern és kényelmes kerti bútorok 1600 négyzetméteren

Étkezők, napágyak, fotelek, kanapék, kávézóasztalok nagy választéka várja a SpaTrend MaxCity-ben azokat, akik a kényelmet, a modern megjelenést és a tartós anyagokat keresik. 1600 négyzetméteren könnyű megtalálni, ami illik az otthonodhoz.


Időjárásálló, 10-20 évig is változatlan minőségben használható, kényelmes kerti bútorokat keresel? Akkor a SpaTrend MaxCity válogatott kínálatából szemezgess. A cég által képviselt három márka között megtalálhatod a kedvencedet, akár modern, elemes, akár romantikus, akár beltéri bútorokra hasonlító elemeket keresel.

A Domun Ventrus, A Jati & Kebon valamint a SpaLounge kínálata eltérő megjelenése ellenére is közös az általuk nyújtott kényelemben, a magas minőségű alapanyagokban, könnyű tisztíthatóságukban és rendkívüli időjárás állóságukban. Mindegy, hogy polyrattan alapú vagy éppen acélvázas bútorokat viszel haza, kint hagyhatod őket, télen is.

Tudj meg többet a kínálatról az alábbi videóból és látogass el a SpaTrend Expo alatt (március 7-ig) a MaxCity üzletbe, hogy személyesen is kipróbálhasd őket.