Természetes elegancia a kerti étkezőnél

Minimalista elegancia, légies formák és vendégmarasztaló puhaság jellemzi a Jati&Kebon étkezőgarnitúráját. A négy férőhelyes szett kényelmes, szemrevaló és a kültéri viszonyokra tervezett örök darab, ami bármely terasz vagy kert éke lehet.


Az étkezőszett 5 darabból (négy Palm székből és egy Juma asztalból) áll, amely köré kényelmesen összegyűlhet a család. A légies lábakon álló székek porszórt alumínium kerete stabil tartást ad, amit minőségi kötéldíszítés von keretbe, ezzel lágyítva az összhatást.

A maximális kényelemről a Subrella vászonnal bevont párnák gondoskodnak. Ez az anyag rendkívül jól bírja a kültéri időjárást és egyáltalán nem fakul a napon.                                                                  

A nagy ülőfelülettel, kényelmes karfákkal rendelkező székek a színben harmonizáló, négyzet alakú étkezőasztallal alkotnak egy tökéletes egységet. A vázat ugyanaz a porszórt alumínium adja, amin egy vastag üveg ad egyenes és könnyen tisztítható felületet.

Teraszokra, kertekbe és téli kertekbe is ideális szett remekül állja az időjárás rohamait, könnyű tisztítani és játékos könnyedséget visz a térbe. Tekintse meg, járja körbe személyesen is az étkezőt, akár virtuálisan is.