Két fekvőhelyes masszázsmedence, beépített vízeséssel

Még a nagy, több személyes masszázsmedencék között is ritka a több fekvőhely, pedig a maradéktalan kényelemhez sokszor a teljes test ellazítása szükséges. A Capitolo jakuzzi tényleg olyan tágas, mint ahogy a neve sejteti, pedig valójában csak 5 személyes.


A két fekvő- és három ülőhellyel rendelkező medence kényelmes nyaktámaszokat, bölcsőszerű, tartást adó helyeket és a körkörös terápiára alkalmas jetkészletet tartalmaz. Ideális romantikus fürdőzésekhez, hiszen a pár mindkét tagja elnyúlhat a medencében, hogy a lábától a nyakáig élvezhesse a pihentető masszázst. 

De ugyanilyen alkalmas családi vagy baráti pancsolásokhoz, hiszen összesen 5 embert képes befogadni a nagy lábhellyel bíró medence. A 23 jet minden helyen egy kicsit eltérő típusú masszázst nyújt, így érdemes egy fürdés alkalmával átülni máshova is, hogy a test több izma is ellazulhasson. Az időjárásálló thermo tetővel és beépített Acquarella vízezéssel szállított Capitolo egy egészen életen át végig kísér a romantikus kezdetektől a családalapításon át, a gyerekzsúrokig.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.