Az állandó számítógépezés miatt kialakult fájdalmak elűzésében segít a masszázsmedencére

A modern életvitel tele van veszélyekkel. Az állandó számítógépezés vagy az okos telefonok nyomkodása nagy terhet rónak a nyakra, a hátra. Egy-egy irodában töltött eseménytelen nap után a test ugyanúgy szenvedhet, mint a fokozott megterhelést követően. A jakuzzik szerencsére mindkét esetben segítenek!


Mindegy, hogy a fájdalom a hosszú mozdulatlanságtól vagy éppen a biciklizéstől, netán kertészkedéstől alakul ki, a testnek ugyanúgy feszültségoldásra és ellazulásra van szüksége. A bemerevedett izmok fájdalmas görcse a meleg vizes masszázsmedencékben több oldalról is megkapja a megnyugtató figyelmet.

Első körben érdemes a beülés után pár percig hagyni, hogy a forró víz átjárja tagokat. Ekkor már érezhetően megkezdődik a feloldódás, ami lelki és fizikai szinten is kifejti áldásos hatását. A melegben ülve lekerül a vállakról a napi stressz okozta nyomás, így a tagjait tényleg könnyebben és rugalmasabbnak érzi majd. A melegtől ellazultabbnak, a víz felhajtó erejétől pedig könnyebbnek találja tagjait.

Ekkor érdemes bekapcsolni a legalább negyed órás masszázst, ami messzire űzi majd a fájdalmasan merev izmokat, és visszaadja a mozgás szabadságát.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.