Kristálytiszta medence, a nyaralóban is!

Ha a víztisztítás nyűgét és a medence újratöltésének idejét is szívesen megspórolnád, akkor mutatunk egy ütős párost, akikkel megoldódhat a vízkezelés problémája. Otthon és a nyaralóban is!


A víztisztítás a medencéknél mindig központi kérdés, különösen a nyaralók esetében, ahol nincs lehetőség a minden napos ellenőrzésre. Szerencsére az AquaFinesse és a Spa Vac együttes erejével nincs is szükség a napi felügyeletre.

Akár jakuzziról, akár felfújható medencéről van szó, az AquaFinesse-re számíthatsz, ha a víz tisztán tartásáról van szó. Ez a környezetkímélő adalékanyag (ami a bőrhöz is kíméletes) segít ártalmatlanítani a vízben található, szennyeződést okozó mikroorganizmusokat. Az adalék mellé egy csekély mennyiségű, lassan oldódó klórra lesz csak szükség, hogy a víz akár hetekig megőrizze frissességét.

A kezdetben láthatatlan szennyeződések után, jöhet a látható kosz eltávolítása. A levegőből vízbe kerülő növényi, állati hulladékok kihalászására használd a vákuumos medenceporszívót, ami elől nem menekülhet meg semmi. Mivel elektromosság helyett a vákuum erejével működik a Spa Vac, ezért ott is hasznát veheted, ahova nehéz lenne elvinni az áramot.

Használata könnyű és gyors, akár a vízbe hulló levelekről, akár a medence aljára leülő homokról van szó. Ezzel a két kiegészítővel (és rendszeres szűrőtisztítással) megkönnyítheted a víz tisztán tartását, hogy ne kelljen sűrűn újratölteni a medencét, de mindig a rendelkezésedre álljon a friss, illatos, átlátszó vízzel teli jakuzzi vagy felfújható medence!