Legkeresettebb masszázsmedence

Mit tud a világon talán legtöbbet értékesített masszázsmedence? Miben nyújt egyedit és miért választják újra és újra ezt a modellt a wellness rajongók? Mivel kell rendelkeznie egy jakuzzinak, hogy világelső lehessen?


Az 5 férőhelyes HotSpring Envoy már első pillantásra is impozáns látvány. Elegáns megjelenése, hangulatos fényei és belső kialakítása is magával ragadó. A kényelemes és nagy belsővel rendelkező medence négy ülő- és egy fekvő hellyel rendelkezik. Ez utóbbit gyakran hívják kapitány ülésnek, és teljes  testre ható masszázsélményt kínál. A lábaktól a gerinc melletti izmokon át egészen a csuklóig minden szükséges felületet megmasszíroztathat ezen a helyen. Mégsem érdemes itt tölteni az egész jakuzzizást.

 

A HotSpring HighLife sorozatában, ahova az Envoy is tartozik, ugyanis minden férőhely egy kissé eltérő masszázsélményt kínál. A teljes test átmasszírozásához érdemes időnként helyet váltani, körbe menni a medencében. Így garantáltan minden porcikája lelazításra és átmasszírozásra kerül.

A minden igény kielégítő, állítható erősségű és irányú hidromasszázs azonban csak az egyik oka, a modell népszerűségének. A rendkívül hatékony hőszigetelése, vízalatti és feletti hangulatfényei, könnyű irányíthatósága, erős motorja és minőségi alapanyagai ugyanúgy hozzájárulnak a sikerhez, mint magával ragadó megjelenése.

A videóból részletesen is megtudhatod az Envoy modell erősségeit, de akár személyesen is meggyőződhetsz róla, ha kilátogatsz a SpaTrend Expo négy helyszíne közül az egyikre március 7-ig.