Mennyiért érdemes masszázsmedencét venni?

Mennyibe kerül egy közép vagy éppen felső kategóriás masszázsmedence? Mit kapunk ötszáz ezer forintért és mit öt millióért? Tényleg akkora a különbség a termékek között, hogy indokolt az árrés?


Ahogy az autóknál, úgy a masszázsmedencéknél is találunk különböző minőségi és felszereltségi kategóriákat, ami az áron is visszaköszön. A gyanúsan olcsó (egy millió forint alatti) medencék gyakran nem is minősülnek jakuzzinak, mert nem rendelkeznek vízmelegítő vagy víztisztító rendszerrel. A pezsgőfürdő kádak buborékjai nem egyenértékűek a hidromasszázs erejével, a vizet egy használat után le kell engedni és hosszú fürdőzésekre a víz hűlése miatt nem alkalmas.

Ahhoz tehát, hogy pontosan meg tudjuk határozni egy medence megéri-e az árát, utána kell nézni a gyártójának, felépítésének és tulajdonságainak. A videóban Vezse Roland, a SpaTrend ügyvezető igazgatója beszél (20,50 percnél) azokról a szempontokról, amelyek befolyásolják a medence árát.

Ha szeretnél még többet megtudni a témáról, vagy élőben is megtekintenél egy HotSpring masszázsmedencét, akkor látogass ki a Spatrend Expóra (02.26 - 03.07.). Az ország négy helyszínén megtartott rendezvény (Üröm, Veszprém, Törökbálint, Nyíregyháza) az ország talán legnagyobb wellnessel foglalkozó kiállítása és vására. Ha szeretnéd az otthoni wellness teredet kialakítani vagy felújítani, ott a helyed.