Masszázsmedence a városban?

Bármilyen idillinek is hangzik egy kültéri masszázsmedence beszerzése, nem mindenkinek áll rendelkezésre az ehhez szükséges tér. Egyáltalán mekkora hely kell egy medencének és vajon az erkélyre is kitehető? És ha nem, mi a megoldás?


A modern, első osztályú masszázsmedencék tudatos tervezésének eredményként azok kültéren és beltéren egyaránt használhatóak. Hatékony hőszigetelésük miatt a legzordabb teleken is melegen tartják a vizet, akár kint, akár bent helyeztük el őket.

Az, hogy alapvetően mégis kültérre javasolják az elhelyezésüket a szakértők, sokkal inkább kényelmi okokra vezethető vissza, mint bármi másra. A téli hidegben jól esik egy kicsit kimozdulni a lakásból, beleülni a soha nem hűlő meleg vízbe és átadni magunkat a friss levegőnek és a kényeztető masszázsnak.

A természet látványa, hangjai és illata olyan pluszt ad a hidromasszázshoz, amelyeket beltéren nehéz reprodukálni, ezért még városi környezetben is felmerülhet opcióként az erkély. Ha a szomszédok nem zavarnak, akkor az erkély mérete és súlykorlátja aligha lehet akadálya egy masszázsmedence telepítésének. Főleg, ha a legkönnyebb és legpuhább teljes értékű jakuzzira esik a választás.

A Softub könnyen mozgatható, csendes és víz nélküli súlya nem éri el a 100 kilót sem. Ideális választás tehát erkélyekre, teraszokra, de a lakásban is tökéletesen végzi a dolgát. Mivel kézi erővel is egyszerű mozgatni a Softubot, akár ideiglenes használatban is gondolkozhatsz. Nyaralóba, kijárási korlátozás alatt vagy a téli időszakban is hatalmas pluszt adhat, hogy mindennap élezheted a meleg vizes masszázs áldásos hatásait.

A beltéri használat esetén egy jól szellőző, vízvételi forráshoz közeli szobában érdemes gondolkodni. Szerencsére a Softub nemcsak a legcsendesebb medence a világon, de a legkönnyebben telepíthető is. Mindössze be kell dugni a konnektorba és már kezdődhet is a víz melegítése és a készülődés a hidromasszázsra.

Tudj meg többet a Softub medencékről és az év végi akciókról!