Vigyél trópusi hangulatot a télbe

A meleg és a lágy fények, a kellemes illatok és a lágy zene meghatározza a karácsonyi időszakot. Sajnos decemberben mindennek vége szakad és marad a hideg, sötét és lehangoló tél. Ilyenkor lehet életmentő egy dizájn bútor, ami elhozza a nyár vidámságát a téli szürkeségbe.


Teraszokra, kertbe vagy téli kertbe is tökéletesen passzol a Paradiso  kanapé, ami a tengerparti nyaralások esszenciáját hordozza magába. Légies felépítése, könnyű anyaga segít elterelni a figyelmet a tél robosztusságáról és felidézi a nyár önfeledt szabadságát.

A nyáron kültéren tartható bútor saját, lehajtható árnyékolóval rendelkezik, amelyet az idő zordra fordulásával csak egy mozdulat becsukni, hogy a bútor beltéren is használható legyen.

A kanapé UV álló tulajdonsága télen ugyan kevéssé kerül előtérbe, de az a beltéren is jól jön, hogy teljesen vízálló és taszítja a szennyeződéseket. Emiatt tisztítása gyerekjáték, egyszerűen mossa le a felület szappanos vízzel és már kész is.

Használja ki ünnepi akciónkat a bútor megvásárlásához és nemcsak télen élvezheti majd a paradicsomi kényelmet, hanem az idő jobbra fordulásával is, immár a kültéren.