Medence, amiben öröm az edzés is

Az Endless Pools úszómedencék különleges keverékei a fitness és wellness tereknek, mindkettőből megtartva a legjobbat, ami a minőségi időtöltéshez szükséges. Ez a magával ragadó kombináció sokoldalúságot és garantált élményt hoz otthonodba, az egész család számára!


Az Endless Pools E2000 kategóriájának legnagyobb és legimpozánsabb darabja. Megjelenését és tudását sem lehet figyelmen kívül hagyni, annyira magával ragadó már az első találkozáskor is. A modern jakuzzikhoz hasonlóan a medence egyben érkezik, nincs építés és csempézés. A kompakt egységet már használatra készen emelik be a kertedbe, hogy ott elhelyezve a bekötés után azonnal használhasd is!

Az E2000 két részből áll, amelyeket külön-külön is irányíthatsz, de a medence test közös, így egyben kapotT meg a két, választófallal elkülönített teret. Az egyik az úszótér, ahol ellenáramoltató rendszer, rozsdamentes acél kapaszkodók, megvilágított szökőkút, LED világítás és hidromasszázs pad is található. A másik, kisebb egység a 4+1 férőhelyes jakuzzi. Mindkét szekció saját kezelőpanellel és vízkészlettel rendelkezik, így egymástól függetlenül állítható akár a víz hőmérséklete is.

Míg az úszótér elsősorban a sportolásra, a vízi játékokra és az ellenáramoltató rendszer kiaknázására szolgál, addig a jakuzzi a zavartalan pihenést és a terápiás hidromasszázst hozza be a mindennapokba. Összesen 36 jet gondoskodik a fáradt izmok ellazításáról és a stresszoldásról. A két funkció egymás után vagy egyszerre is élvezhető a család számára, sőt ha egy nagyobb társaság szeretné élvezni a masszázsmedencék előnyeit, akkor az úszótérben található padon is van hely 2-3 ember számára!

Az Endless Pools legnagyobb előnye, hogy a jakuzzikhoz hasonlóan egyértelmű a telepítésük, könnyű a kezelésük és egyszerű a karbantartásuk. Sokoldalú élményt kínálnak sportoláshoz, rekreációhoz és pihenéshez egyaránt. Az ellenáramoltató rendszer edzettségi szinttől függetlenül, bárkinek képes kihívást nyújtani a hobbi sportolóktól, egészen a profi versenyzőkig.

A helyben úszás vagy egy víz alatti futópad segítségével a vízben futás ízületkímélő erőnléti edzései segítenek az egészségesebb és a fittebb, míg a jakuzzi a kiegyensúlyozottabb és a kipihentebb élet elérésében!

Ha érdekel ez a komplex megoldás az otthoni wellness világából, akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és próbáld ki az Endless Pools szakértelmét!