Virtuális segítség a terasz és wellness tér berendezéséhez

A SpaTrend Wellnes és Életmód Magazin mostani adásában érdekes vizekre eveztek a készítők. Szó szerint, mert elutaztak Mártélyba, ahol a wellness hotelek helyett a wellness házak hódítanak, majd a virtuális valóság izgalmas világába is tettek egy kis kitérőt!


A SpaTrend Wellnes és Életmód Magazin harmadik évadának negyedik adásában a csapat a Tisza egyik holtága mellé, Mártély községébe utazott, ahol a wellness hotelek helyett már egyre gyakrabban találkozni házakkal. A privát élményt kínáló létesítmények wellness tere sosem zsúfolt, nem kell másokkal osztozni a masszázsmedencén és nincs nyitvatartás.

A gyakran beltérben elhelyezett jakuzzik üzemeltetése és karbantartása valamint a víztisztítás kapcsán felmerült kérdésekből pedig minden tulajdonos vagy leendő tulajdonos is hasznos információkat szerezhet.

 

A beltéri jakuzzik elhelyezése - azok mérete miatt - gyakran hatalmas kihívás, amiben nagy segítséget jelent az egyre elterjedtebb mesterséges intelligencia. Egy okos kis virtuális valóság programnak köszönhetően pár kattintással elhelyezheted a kiválasztott modellt a saját teraszodon, lakásodban. Így lakberendezők és tervrajzok nélkül is láthatod, hogyan mutatna egy-egy helyen a jakuzzi vagy a kerti bútor.

A telefon képernyőjén keresztül látott virtuális valóság élethű képe segít a tervezésben és a modellek kiválasztásában, hiszen ezek típusát, színét és burkolatát is gombnyomással cserélgetheted.

Az adás végén pedig még egy gyors grillezésre is maradt idő, amelyet egy rekord idő alatt felfűtő gázgrillen készítettek el alig 10 perc alatt. Ha te is szereted a gyors recepteket, akkor ne hagyd ki ezt az adást sem, ami visszanézhető itt vagy a SpaTrend Youtube csatornáján!