Medencés parti után jöhet az ásványokban gazdag testápoló

A legnagyobb nyári melegeket szinte csak víz mellett lehet elviselni, de a napfény és a víz együttes hatása nem tesz feltétlenül jót a bőrnek. Ezért fürdés után érdemes ásványi anyagokban gazdag testápolót használni.


A vízkezelő szerekkel tisztított medencékre ez fokozottan igaz, ezek száríthatják és irritálhatják a bőrt. Minél többet van valaki a vízben, később annál erőssebben jelentkeznek a kellemetlen tünetek, mint a pirosság, feszülés és viszketés. Ezek megszüntetésére fejlesztette ki a vízkezelő szereket jól ismerő AquaFinesse a holt-tengeri só tápláló erejét felhasználó testápolóját.

A gyógyhatásáról jól ismert holt-tengeri só a testápolóval jut a bőrbe, hogy ott elvégezze ápoló feladatát kimagasló mennyiségű ásványi sói és a bőrnek is hasznos nyomelemei segítségével. A testápoló a frissítű illatú papaya-citrom és az édeskésebb sárgabarack változatban kapható. A nyári pancsolás ezek után nemcsak a léleknek, de a bőrnek is jót tesz majd.

Fedezze fel ön is a SpaTrend lenyűgöző kínálatát a nyártól búcsúzó Expo során: látogasson el Ürömre augusztus 24. és szeptember 2. között, találja meg álmai masszázsmedencéjét, vagy kertje új stílusának nem csupán meghatározó, de időtálló, minőségi elemeit is egyben! Az eseményre itt regisztrálhat.