Milyen szempontok alapján válassz masszázsmedencét?

A masszázsmedencék egészségügyi előnyei vitán felül állnak, de vajon hogyan választhatod ki a számodra megfelelőt, amivel javíthatsz az életminőségeden?


Első ránézés alapján dönteni elég nehéz, hiszen a tökéletességig fejlesztett darabok között nem könnyű válogatni. Akkor mire figyelj?

Kezdésnek például arra, hogy hányan használják majd a medencét. Érdemes előre gondolkodni, hiszen egy minőségi jakuzzit több évre, akár évtizedre előre választasz, így ha bővül a család, netán költözés előtt állsz, más szempontokat kell figyelembe venni.

Kültéren vagy inkább beltéren szeretnéd elhelyezni? Mindkét választás mellett szólnak érvek, de ha nem akarsz lemondani a csillagfényes, esti fürdőzések meghittségéről, akkor csak egyetlen megoldás jöhet szóba! Mire figyelj mér?

Talán még ennél is fontosabb, hogy mennyi időt szánnál a víz tisztítástartására? Elsőre ez nem látszik fontos szempontnak, de egy felmérés szerint a legtöbb jakuzzi tulajdonos, aki nem használja rendszeresen a medencéjét, az a vízminőség fenntartásának nehézsége miatt döntött így.

Ha tehát biztosra akarsz menni, és minden nap örömmel elmerülni a relaxáló tiszta vízbe, olyan medencét válassz, amibe minőségi víztisztító és szűrő rendszert tervezetek.

A könnyebb választás érdekében a 20 éve jakuzzikkal foglalkozó SpaTrend összeállított egy választási útmutatót, amelyből megtudhatod, hogy milyen szempontok alapján találhatod meg álmaid masszázsmedencéjét!

A széles választékban való eligazodásban a minden részletre kiterjedt katalógus segít, de ha még mindig maradt benned kérdés vagy akkor foglalj időpontot az ingyenes, személyes konzultációra, ahol csak a te igényeidre fókuszálnak!