Milyen szempontok alapján válassz masszázsmedencét?

A masszázsmedencék egészségügyi előnyei vitán felül állnak, de vajon hogyan választhatod ki a számodra megfelelőt, amivel növelheted az életminőséged? Ma már egyre több medence gyártó dolgoztat neves autótervezőkkel, hogy a külcsín és a belbecs is hívogató legyen.


Külső és belső elrendezés alapján dönteni tehát elég nehéz, hiszen a tökéletességig fejlesztett darabok között nem könnyű válogatni. Akkor mire figyelj?

Ahogy a videóból is kiderül, fontos, hogy hányan használják majd a medencét. Érdemes előre gondolkodni, hiszen egy jakuzzit több évre, akár évtizedre előre választasz, így ha bővül a család, netán költözés előtt állsz, más szempontokat kell figyelembe venni.

Kültéren vagy inkább beltéren szeretnéd elhelyezni? Mindkét választás mellett szólnak érvek, de ha nem akarsz lemondani a csillagfényes, esti fürdőzések meghittségéről, akkor csak egyetlen megoldás jöhet szóba!

Talán még ennél is fontosabb, hogy mennyi időt szánnál a víz tisztítástartására? Elsőre ez nem látszik fontos szempontnak, de egy felmérés szerint a legtöbb jakuzzi tulajdonos, aki nem használja rendszeresen a medencéjét, az a vízminőség fenntartásának nehézsége miatt döntött így. Ha tehát biztosra akarsz menni, és minden nap örömmel elmerülni a relaxáló tiszta vízbe, olyan medencét válassz, amibe minőségi víztisztító és szűrő rendszert tervezetek.

Egy szakértő ezek ismeretében már tud ajánlani több ideális modellt, amit aztán egy próbafürdés során érdemes személyesen is kipróbálni, hogy tényleg olyanok-e az ülések, a masszázsprogramok és a vízmagasság, mint, amilyenről álmodtál.