Mozgó pult, beépített hűtőládával a kerti partik slágere

Ha a kerti partokon te is mindig pakoló hely hiányban szenvedsz, akkor a mobil bárt neked találták ki. Mindig kéznél van, hatalmas felülete tárolásra, étel- és italkínálásra és a grillételek előkészítésére is alkalmas.


Az Indu+ Iceboy mobil bárja egy többfunkciós és kényelmesen használható dizájn tárgy. Megjelenése miatt a kert éke lesz, hasznossága miatt pedig örök kedvenccé válik majd. A fa és a fekete fém elegáns keveréke egy négy keréken guruló mozgó bútor, amit mindig oda vihetsz, ahol a legnagyobb szükség van rá.

Ételt készítenél a grillen? A könnyen tisztítható fa felület rendelkezésere áll. Üres és teli üvegeket tárolnál? A pult alatt és a beépített hűtőládában is megteheted. Szeretnéd biztonságban tudni a poharakat? A beépített pohártartó erről is gondoskodik.

Mindig kéznél van, és szinte bármire használhatod ezt a látványos és hasznos kiegészítőt, amivel feldobhatod kerted, teraszod hangulatát. Ha tehát funkcionális, de dizájnos bútort keresel a kerti partikhoz és grillvacsorákhoz, az Indu + Iceboy-ban megtaláltad a tökéletes társat.