Minden masszázsmedence jet egyforma?

A masszázsmedencék egészségügyi előnyei nagyrészt a tartósan meleg víz számlájára írhatóak, de az igazán izgalmas részei kétség kívül a jetek. A vizet fújó jetek vajon mind egyformák és ha nem mit tudnak az eltérő darabok?


A Caldera Spas masszázsmedencei változatos jetkínálattal rendelkeznek. Egy modellen belül 4-5 különféle típust is vegyítenek, hogy minél teljesebb masszázsélményben részesülhessenek a sziesztázók. A jetek különböznek méretükben és működésükben is, hogy a megfelelő izomcsoportra specializálódhassanak.

Az erősebb, nagyobb jetek a mélyebb szöveteket masszírozzák, így alkalmasabb a nagy izomcsoportok átmozgatására és azok ellazítására. Más fejek lágyabb masszázst kínálnak, így a kisebb izmok is részesülhetnek a pozitívumokból anélkül, hogy az erős masszázs fájdalmat okozna.

 

Az egyenes sugarú, állítható erősségű jetek mellett léteznek mozgó vízsugárral dolgozó változatok is. Ezek némelyike pulzál, míg mások körkörök sugarat kínálnak, hogy szó szerint kimasszírozzák a feszültséget a testből.

Minden modellnél eltérő jetkiosztást találunk, ezért fontos a vásárlást megelőzően egy szakértővel konzultálni, aki megmondja, hogy a rendszeres tevékenységéhez milyen izomcsoportokra és jetekre kell fókuszálni az ön medencéjének.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a masszázsmedencék, kerti bútorok és grillek színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.