Falra szerelhető napernyővel az esőben is élvezheti kertjét

Óvón fölénk boruló hatalmas esernyőre emlékeztet az Umbrosa ányékolója, amely napsütésnek és esőben egyaránt bátran állja az időjárás rohamát.


Az Umbrosa Paraflex azon magas minőségű árnyékolók közé tartozik, amelyek kényelmesen nagy teret hagynak maguk alatt. Az oldalkaros vagy falra szerelhető változat egyaránt alkalmas arra, hogy akár egy egész étkezőt betegyen alá, így az időjárástól teljesen függetlenül élvezheti kertjét.

Az egyponton rögzített napernyő sokoldalú flexibilitással rendelkezik, így könnyen állítható az adott napszaknak, fényviszonyoknak és igényeknek megfelelően. Akár több vitorlás változatban is beszerezhető a még nagyobb lefedettségért. A Paraflexnek nem kihívás a hatalmas teraszok és kertek árnyékolása sem, minőségi kialakításának és anyagának hála pedig sokáig élvezheti az árnyékoló nyújtotta kényelmet.

Augusztus végén ismét érdemes lesz ellátogatni a SpaTrend ürömi központjába, ahol a nyár végi SpaTrend Expo keretein belül a napernyők, árnyékolók, kerti bútorok és grillek színes választékával is megismerkedhetnek az érdeklődők. Az eseményre itt regisztrálhat.