Prémium jakuzzik kompromisszumok nélkül

A világ vezető jakuzzimárkája itthon is elérhető a kompromisszum nélküli pihenésre vágyók számára! A 45 éves múlttal rendelkező HotSpring első osztályú masszázsmedencéi luxus élményt kínálnak a telepítéstől kezdve, a karbantartáson át egészen a mindennapos használatig.


1978-ban született meg a HotSpring, ami már a kezdetektől fogva a legjobbra törekedett. Az azóta eltelt évek során felgyülemlett összes tapasztalat ott rejlik a legújabb generációban, amire öröm ránézni és még nagyobb öröm használni. Mitől olyan különlegesek a HotSpring masszázsmedencék?

Külalak

Elegáns, letisztult külső megjelenése tökéletesen illeszkedik a kertbe. A külső felületen megjelenő fénycsíkok segítenek a tájékozódásban az esti fürdőzéseknél és meghitt hangulatot teremtenek a jakuzzi körül. Visszafogott színei nyugalmat, míg fehér belső kialakítása tisztaságot és kényelmet sugároz!

Férőhelyek

Az ülések és fekvőhelyek ergonómiai kialakítása révén rendkívül kényelmesek. Körbe ölelik a testet, hogy az erős masszázs se vessen ki a helyedről. A nyak résznél puha (és állítható magasságú) párnák kaptak helyet, hogy a hosszabb tartózkodás során se érjen semmi kellemetlenség. A nagy, családi jakuzzik belső tere is tágas és minden ülés foglaltsága mellett sem érződik majd zsúfoltnak.

Hőszigetelés

Az energiatakarékos masszázsmedencék kedvező áron üzemeltethetőek az év minden napján, és ezt nagy részt a vastag és hatékony hőszigetelésnek köszönhetik. Mivel a hő (és a víz) így nagyrészt a felül távozna, ezért minden HotSpring medence egy saját gyártású, tökéletesen illeszkedő thermo tetővel érkezik, ami ezt megakadályozza. Nincs gyakori utántöltés és nem kell aggódnod a víz folyamatos fűtése miatt sem még a téli mínuszok esetén sem. A medence működése arra lett optimalizálva, hogy folyamatosan meleg víz várjon az év minden napján!

Víztisztítás

A HotSpring medencéknek saját szűrőrendszere van, amelyek külön szűrőházban kaptak helyet. Modelltől függően 2-5 szűrő is gondoskodik a víz tisztán tartásáról. A jakuzzik úgynevezett no bypass rendszere garantálja, hogy minden egyes vízcsepp, ami a medencetérbe kerül átmegy a szűrőkön. Ezek tisztítását érdemes havonta egyszer elvégezni, hogy tökéletesen végezzék feladatukat, de ez is rendkívül egyszerű, hiszen akár mosogatógépben is moshatóak (szigorúan mosogatószer nélkül). A víztisztítás hatékonysága fokozható FreshWater® Salt System sóbontó rendszerrel és AquaFinesse vízkezelővel. Mindkettő tökéletesen kompatibilis a HotSpring rendszerekkel!

Ha éppen masszázsmedence vásárlás előtt állsz, adj egy esélyt a HotSpring jakuzziknak. Hosszú évek zavartalan működése, maximális kényelem és megnyerő design lesz a jutalmad! Próbáld személyesen leendő medencédet a SpaTrend bemutatótermében és kérj egyéni ajánlatot!