Mondj búcsút a nyálkás falaknak a medencében!

A medencehasználat legnagyobb kihívása nyáron a víz tisztán tartása. A vízbe hulló kosz, por és rovarok gyorsan rontják a víztisztaságot és így a fürdés élvezeti értékét. Ahogy a víz egyre koszosabbá válik, megváltozik a tapintása, az illata és a medence falakon, lépcsőkön, padlón is megjelenik egy nyálkás, csúszós réteg. Ez a baktériumok tartalmazó biofilm már nem csak kellemetlen érzetet kelt, de az egészségre is káros lehet. Tüntesd el mindezt a problémát egyetlen termék segítségével!


Az AquaFinesse olyan adalékanyagokat gyárt, amelyek kifejezetten a vízben formálódó biofilm eltakarítását veszi célba. A holland cég környezet- és bőrbarát megoldása képes a baktériumokat védő biofilm réteget feloldani, így a gondot okozó organizmusokat már nem védi semmi. Ennek köszönhetően védtelenek a tisztítószerekkel szemben, és már egy csekély mennyiségű klór vagy bróm is elég az elpusztításukhoz.

Ez az adalékanyag lehetővé teszi, hogy ne nagy mennyiségű vegyszerrel kelljen a baktériumokat támadni, és így a vízkezelés mind a bőr, mind a környezet számára sokkal biztonságosabbá válik. A biofilm ugyanis egy nagyon ellenálló egység, aminek megbontásához olyan mennyiségű vegyszer kell, ami rontja a víz minőségét, és megérződik a víz szagán és tapintásán is. Válaszd a biztonságosabb utat, és bízd a munka nehezét az AquaFinesse adalékanyagára, mely csodát tesz az úszómedencék vizével.

"Érezhető a hatása, a víz selymesebb és frissebb lesz tőle. Egy szezonban már bizonyított, a továbbiakban is használni fogjuk." - Hajni

A Pool Puck vödrös kiszerelésű csomagja elsősorban úszómedencékhez készült, és egy külön adagolóval érkezik. Ez a vízen lebegő tároló folyamatosan adagolja majd a vízhez a behelyezett adalékanyag tabletta tartalmát, így a medence tisztasága egy hétre letudva. Egy tabletta 20 000 liter víz egy hetes kezelésére alkalmas, ezért elég hetente cserélni a tablettát az adagolóban. Az első négy hétben azonban érdemes lehet dupla adagot használni, hogy a víz telítődjön az adalékanyaggal és le tudjon számolni minden formálódó biofilmmel. A készítmény ugyanis nemcsak lebontja a már meglévő védőréteget a baktériumok körül, de akadályozza újabb telepek formálódását is. Így végleg búcsút mondhatsz a medence falain megjelenő síkos tapintásnak, a biofilm lerakódásnak, sőt a kálcium lerakódásnak is.

Az adalékanyag ugyanis lágyítja a vizet, segít beállítani annak pH értékét, és a még a napfényes (a biofilm formálódásának ideális) környezetben is tökéletesen helytáll! A Pool Puck folyamatos alkalmazásával nem kell aggódnod a falakon megjelenő kosz miatt vagy a vízben úszó zöldes telepek miatt. Élvezheted a zavartalan fürdést a friss illatú, selymes és nemcsak látszólag, de valóban tiszta vízben!

Idén nyáron szavazz te is a kényelmes biztonságra, és nem is akarsz majd mást használni! Ahogy az AquaFinesse vásárlók 99,6%-a!