Élhető design teraszok pazar kényelemmel

A kültéri területek berendezésével egy olyan plusz életteret nyersz, amit ötletes megoldásokkal ellátva, akár egész évben használhatsz. Élvezheted a friss levegőt, a szél suhogását, az első tavaszi napsugarak melegét és az őszi falevelet színes hullását! A lélekre, a testre és a szociális kapcsolatokra is pozitív hatással lesz a kényelmes és inspiráló környezetben eltöltött idő! Érezd úgy magad, mintha minden nap egy nyaraláson pihennél!


A luxus minőségű, kényelmes és időjárásálló design bútorok megtalálásában segít a GardenTrend.hu, ahol már egy csokorban megtalálod a legkiválóbb kerti bútorok legjavát. Az elegáns, tartós, puha és izgalmas dizájnnal rendelkező látványos darabokat úgy válogatták össze, hogy azok mindegyike ideális legyen a tartós kültéri létre. A kanapák, a napágyak, de még az árnyékolók is egyszerű kezelhetőségükről, vízálló huzataikról és az UV sugarak fakító hatásának is ellenálló anyagaikról ismertek. Az oldalon az egyre szélesedő termékkínálaton kívül hasznos tanácsokat és tippeket is kapsz, hogy olyan egyedi, kényelmes és minden igényt kielégítő teraszod legyen, ami hosszú évekig kiszolgálja ízlésedet és szokásaidat!

Ha szeretnél részletesen elmerülni a Domus Ventures, a Jati&Kebon, a Luxor, az Umbrosa, a Jardinico és a WOW bútorok, teraszmelegítők és árnyékolók színes világában, akkor rendeld meg az ezeket összegyűjtő ingyenes katalógust! Egy igénylőlap gyors kitöltése után, azonnal megkapod emailben, a letölthető formátumban érkező kiadványt!

A kedvenceidet képek alapján is megtalálhatod tehát, de a kiválasztás és tényleges vásárlás előtt érdemes egy személyes találkozót is megejteni álmaid bútoraival, hogy a saját szemeddel győződj meg az anyagok, a dizájn és a szerkezetek prémium minőségéről. A GardenTrend fizikai bemutatótermei előtted is nyitva állnak, sőt arra is van lehetőség, hogy személyre szabott tanácsadást kérj. Online foglalhatsz időpontot a személyes konzultációra, ahol az igényeid, berendezésre váró tered megismerése után rád szabott ajánlatokat és ajánlásokat kapsz!

Az ideális kerti bútorok megtalálására érdemes rászánni az időt, hiszen ezek a kiválóságok nem egy-két szezonra készülnek. A prémium alapanyagok  időtálló designja és időjárásálló tulajdonságai lehetővé teszik, hogy egy évtizedig is élvezd álomteraszod minden előnyét. Anélkül, hogy időigényes karbantartásra vagy minőség romlásra kellene számítanod.

A GardenTrend bemutatótermek 2000 nm-en 7 prémium márkával várnak, amely 38 bútorcsaládot és több, mint 350 bútort jelent. Modern, romantikus, elegáns. rusztikus. Itt mindent megtalálsz, ami egy funkcionális, de élvezhető és szerethető teraszhoz kellhet. Szavazz te is a minőségi otthoni pihenésre, szavazz a GardenTrendre és tiéd lehet álmaid kültere!