Nappali hatású kültéri bútorok az otthonos teraszért

A nappali hatású kültéri elemek népszerűsége továbbra se csökken. A lakás folytatásaként berendezett teraszok a pihenést, a maximális kényelmet és zavartalan kikapcsolódást hirdetik, amikben a Jati&Kebon cég termékei élen járnak!


A több, mint 30 országban jelenlévő cég a magas minőségű alapanyaginak, innovatív dizájnjának és tartósságának köszönhetően mindenhol a magas színvonal szinonimája lett. A belga dizájn egyszerre otthonosan hívogató, elegáns és a kültéri tevékenységekhez ideális kialakítású. Legyen szó ülőgarnitúráról, étkezőről vagy napozóról a Jati&Kebon bútorai öltöztetik a teret és kényelmet, luxust sugároznak.

Letisztult formájuk és könnyen követhető vonalaik nem komplikálják a megjelenést, de egyszerűségük nem válik hátrányukra. Nem könnyen felejthető, tucat darabok. Épp ellenkezőleg, van bennük valami magával ragadó, ami belopja magát az emberek szívébe. A tartós alumínium váz könnyedsége, az anyagok puhasága és időjárás-állósága pedig olyan kellemes plusz, amitől bárki szívesen választja ezeket a bútorokat akár fedetlen kültérre, teraszra is.

Az egyszerű vonalvezetésű, szemrevaló bútorok egymással és bármilyen környezettel jól kombinálhatóak. Mindegyik fakulás és roncsolódás nélkül tűri az UV sugarak pusztító hatását, bírja az esőt és a vizet. Medencék mellé tehát kiváló választás még a párnákban és szövetekben tobzódó napozóágy, a kétszemélyes Fortuna vagy a párnákban tobzódó Palm ülőgarnitúra is. A szövetek ugyanis hosszú élettartammal rendelkező, puha tapintású anyagok, amelyek tökéletesen időjárásállóak, így a tisztán tartásuk is rendkívül egyszerű. A kiöntött folyadékot vagy koszt egy nedves ruhával ugyanis könnyedén letörölheted, hiszen a folyadék szinte lepereg az anyagról.

A Jati&Kebon bútorok széles választéka érhető el itthon, így az egész teraszt vagy kerted berendezheted ezekkel a kiváló minőségű kerti bútorokkal. Az étkezőtől, az ülőgarnitúrákon át a különféle napozókig és daybedekig. A hagyományos formák mellett találsz majd izgalmas és szokatlanabb megjelenésű, romantikus darabokat is, amelyekkel egészen különleges hangulatú kültérre tehetsz szert.

Használd ki az év eleji kerti bútor kedvezményeket és csapj le a 20-50%-os akcióra a SpaTrendnél!