Társasági jakuzzi nagy beszélgetésekhez

A jakuzzik esetén általában egészségügyi előnyeikről és a maximális pihenést kínáló masszázsprogramjaikról esik szó, pedig legalább ilyen sikeres a meleg vizes medence a szociális kapcsolatok erősítésében is. A HotSpring Prodigy legalábbis mindenképpen!


A Prodigy a Highlife sorozat 5 férőhelyes masszázsmedencéje, amelyben a nagy átlaggal ellentétben csak ülőhelyek vannak. Az 5 eltérő masszázst kínáló hely sokoldalú masszázsélményt nyújt, és a helyek váltogatásával az egész testet maradéktalanul átmozgathatod és az izmokat, fáradt, merev tagokat felfrissítheted. Az 5 egyenértékű férőhely pedig ideálissá teszi a jakuzzit a családi és baráti beszélgetésekre.

A tágas, körülbelül 2x2 méteres medence kényelmes és a forró víz még a téli hónapokban is kicsábít egy esti szeánszra. A rendszeresen végzett jakuzzizás jót tesz a testnek, növeli a minőségi szabadidőt és ideális környezetet teremt a tartalmas beszélgetésekhez.

A 22 befúvóval és víz alatti LED világítással rendelkező Prodigy már hangulatos közeg a gőzpárával és a sejtelmesen ragyogó vízzel, de ezt még bensőségesebbé teszi a testet ölelő meleg víz. Ebben a barátságos és biztonságos légkörben, ellazulva és a stressz feszültségét levetkőzve nyitottabbá válunk a beszélgetésekre és könnyebb lesz nekünk is megnyílni.

Ezt elősegíti az is, hogy a kütyük ritkán követnek minket a vízbe és a pezsgőfürdőzés alatt nem a nagyvilágban zajló események, hanem a közvetlen környezet és az egy medencében ülők társasága kerül előtérbe. Ha szeretnéd javítani szociális kapcsolataidat és több minőségi időt töltenél szeretteiddel, ami valóban az egymásra hangolódásról és egymás felé fordulásról szól, akkor a Prodigy medence segíthet.

Hogy mindig készenlétben, fürdésre készen álljon a medence, arról 3 szűrő és a FreshWater sórendszer gondoskodik, ami 100%-os szűrést jelent. Mivel a víz minden egyes cseppje áthalad a szűrőn elég egy minimális mennyiségű adalékanyag a vízkezeléshez és a mindig tiszta és friss víz eléréséhez! Bízd magad a Prodigy tehetségére és élvezd minden nap a masszázsmedencéd összes előnyét, valamint azt a pozitív változást, ami az életedbe hoz majd!