Próbafürdés jakuzzi vásárlás előtt

Egy fárasztó, stresszes, végtelennek tetsző nap után hazatérni, ledobni a ruhát, majd nyakig merülni a jakuzzi forró vizében olyan luxus, amit te is élvezhetsz akár minden nap. A roham léptekkel fejlődő masszázsmedence ipar minden igényt kielégítő választéka csak arra vár, hogy felfedezd!


Kicsi a hely? Nem akarsz órákat bajlódni a vízkezeléssel? Emeleten laksz, ahova nem tehetsz csak úgy be egy a vízzel együtt gyakran több tonnás szerkezetet? Nem akarod egy autó árát jakuzzira költeni? Bármi is tartott vissza eddig attól, hogy szintet lépj a rekreáció eme nagyszerű és egészséges eltöltésétől, biztos lehetsz benne, hogy a masszázsmedence gyártók már találtak megoldást a problémádra!

Az egyik legnagyobb hazai forgalmazó, a Spatrend Kft. telephelyén megtalálod a minden igényt kielégítő 8 személyes jakuzzikat, de csak rád várnak a gyerekbarát (és nagyon könnyű), puha falú SofTubok és a pénztárcabarát FreeFlow modellek is.

Mielőtt évekre elköteleződnél egy modell mellett, ismerkedj meg személyesen is a kiszemelt jakuzzikkal. És itt most nem csak arra gondolunk, hogy tájékozódj a technikai részletekről vagy, hogy ásd bele magad a különféle jetek egészségre gyakorolt pozitív hatásaiba, mert ezeket az információkat a netről is megtudhatod. A Spatrend legújabb 3D-s bemutatótermében most már úgy járhatod körbe a bőséges választékot kínáló termeket, hogy ki sem kell lépned otthonod ajtaján.

Ez persze nagyon is fontos a kiszemelt példányok leszűkítésében, de az igazán perdöntő lépés majd ezután következik: a személyes találkozás. Amit egy professzionális masszázsmedence kínálni tud, arról nem elég olvasni, azt ki kell próbálni! Szerencsére elhivatott wellness nagykövetként a Spatrend  erre is kínál lehetőséget. Az ürömi telephelyen mindig vár egy feltöltött medence, amelyben megmártózva, a saját bőrödön tapasztalhatod meg a hidromasszázs igazi erejét, a masszázsmedence kínálta relaxációt és a formatervezett dizájn darabot lenyűgöző fegyverarzenálját. A változatos jetkiosztást, a víz alatti LED világítást, a mindig friss és tiszta víz megnyugtató simogatását! 

Gyere el az augusztus 28-án nyíló 10 napos Spatrend Expóra (vagy bármelyik általad választott időpontra egyeztess privát találkozót a szekértői csapattal) és merülj el a wellness világában!