Profi masszázs, akár minden nap a saját otthonában: Ecstaseat

A profeszionális masszázsmedence kialakításakor a környezettudatos és energiatakarékos rendszerek mellett a fejlesztők különös gondot fordítanak a minél alaposabb és kényeztetőbb masszázsélmény garantálására is. A Caldera Spasnál ezt az Ecstaseattől várhatja.


Ergonómikus kialakításásával, kényelmes fejpárnájával és több, mint 10 befúvójával az Ecstaseat az egyik legkényelmesebb masszázsmedence ülőhely, amit kitaláltak. A test formáját felvevő, hosszú távon is kellemes ülést nyújtó fotelszerű ülőhely több befúvó párral is rendelkezik. Ezek többsége a hát nagy izmainak megdolgozását végzi, teljes masszázsélményt kínálva. A gerinc melletti nagy terheltségű izmok kilazításával az Ecstaseat képes az egész napos aktív életmód vagy a rossz tartás miatt kialakult fájdalmak csökkentésére, és a stresszesen befeszült részek átgyúrására. 

A hátra koncentráló székhez kiegészítők is rendelhetők, amelyekkel a vádli és a csukló területének együttes masszírozás válik lehetővé. Ezzel az egész testre ható masszázst egyetlen székben ülve élvezheti.

Ha szeretne többet megtudni a masszázsmedencék sokszínű világáról, látogasson el a Calders Spas oldalára, ahol wellness szakemberek segítségével találhatja meg az igényeinek legmegfelelőbb masszázsmedencét!