Puhafalú masszázsmedence: 5 ok, amiért imádjuk a Softub jakuzzikat

Az amerikai Softub forradalmasította az egyszerűen telepíthető masszázsmedencékről alkotott elképzeléseket: a márka szakemberei nem csupán egy könnyen hordozható berendezést alakítottak ki, de a világ legcsendesebb medencéjét is megalkották egyben. Íme, 5 ok arra, miért is szerethetőek annyira ezek a gömbölyű, puhafalú, mégis minőségi masszázst nyújtó jakuzzik!


5. Energiatakarékos

A motor által elvesztett hőt újrahasznosítva, a Softub jakuzzik a szokásosnál is alacsonyabb, energiatakarékos működést képviselnek.

4. Rugalmas

A kerek forma a külső és belső térben egyaránt rugalmasságot biztosít. A medence szinte bárhol elhelyezhető, kis mérete ellenére azonban maximális kényelmet biztosít a fürdőzők számára.

3. Csendes

A környezet zajától nem könnyű megszabadulni. A tervezők a zavartalan pihenés jegyében hívták életre az ún. Whisper technológiát, melynek köszönhetően a Softub a világ legcsendesebb medencéje.

2.  Időjárásálló

A Leathertex külső borítás védelmet biztosít a káros időjárási viszontagságok ellen: legyen szó tűző napsütésről, vagy épp fagyos téli napokról, a Softub medencék színe nem fakul, töretlen teljesítményük pedig az év minden napján maximális kikapcsolódást kínál.  

1. Hordozható

A Softub medencék könnyűek, így szállításuk és telepítésük egyszerű. Akár teraszon, de hajón is beépíthető – a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt!

Ha ön is szeretne rátalálni álmai masszázsmedencéjére, látogasson el a május 4. és 13. között megrendezésre kerülő tavaszköszöntő SpaTrend Expóra:  a több mint 3000 négyzetméteres ürömi bemutatóteremben élőben is megtekintheti az otthoni wellness kiegészítők, jakuzzik. kültéri bútorok és professzionális grillsütők széles választékát, kérdéseire pedig szakembereinktől kaphat választ.