Teljes masszázsélmény a jakuzziban

Ahogy az edzőteremben is különböző gépek segítenek az egyes izomcsoportok megdolgoztatásában, úgy a jakuzziban is eltérő jetek masszírozzák a különféle területeket. Vannak mozgó, pulzáló és irányítható jetek, amelyek minden férőhelyen más-más kombinációban dolgoznak a maximális hatás elérése érdekében. Ha a teljes testfelületet lemasszíroztatnád, használd ezt a trükköt!


Vannak napok, amikor nem elég a nagy átdögönyözése vagy a lábak lelazítása, az egész testben feszültség és merevség uralkodik, amitől meg kell szabadulni, hogy fellélegezhess. Ilyenkor használd a körkörös masszázsterápiát, ami a Caldera Spa jakuzzik egyik legnagyobb erőssége.

A körkörös masszázsterápia lényege, hogy az edzés során is megdolgoztatott izomcsoportokra koncentrál, de mindig csak egyre. Egy adott ülő- vagy fekvőhely egy testrész maximális kilazításán dolgozik, különféle jettípusokkal, hogy azok leginkább illeszkedjenek a terület típusához és elhelyezkedéséhez. Amikor ebben a testrészben feloldódtak a csomók és eltűntek a görcsök, ülj egy másik helyre és koncentrálj a következő területre. 

A körkörös masszázsterápia minden előnyét kihasználhatod a 8 férőhelyes Cantabriában, ahol 8 eltérő masszázst kínáló helyen élvezheted az összesen 74 jet kényeztető erejét. Ha tehát az egész testedet átmozgatnád és minden porcikádból, a nyaktól a lábfejedig, kiűznéd a stresszt, lazulj minden székben és a fekvőhelyen pár percig és a végén garantáltan felfrissülve szállsz majd ki a meleg víz gyógyító öleléséből.