Tiszta masszázsmedencével várd az őszt

Képzeld el, hogy egy hideg, őszi estén fáradtan hazaesel és a tiszta vizű, meleg és illatos jakuzzi várja, hogy kiűzhesse belőled a stresszt! Ha már most felkészíted a medencédet a hideg időszakra, akkor a tél beköszöntével nem kell ezzel foglalkoznod. Munka nélkül élvezheted majd a hidromasszázst!


A szűrő, a víz és a gépészet ellenőrzése a legfontosabb ebben az időszakban. hiszen, ha valami probléma adódik, még lesz időd orvosolni az igazi hidegek beállta előtt. Amikor a nagyobb feladatokat elvégezted, még vár rád egy munka, ami nemcsak a medencét teszi szebbé és használatát élvezetesebbé, de annak az élettartamát is növeli. Ez a medence ápoló tisztítása! 

A három darabból álló Spa Selection a Softcare termékeit gyűjtötte egy csomagba. Ez a csomag tartalmazza mindazt, amire a medence ápolásához szükséged van. Van benne egy műbőr és kültéri szövet protektor. Mindkettővel a thermo tetőt állapotát és élettartamát javíthatod. Míg az első eltávolít minden szennyeződést, ami használat között rakódik a felületre, addig a második flakonnal a tető impregnálását végezheted el. Ennek köszönhetően majd jobban ellenáll az őszi, téli időjárás kihívásainak, legyen szó szélről, esőről vagy havazásról.

A csomag utolsó darabja egy műanyag felületek tisztítására és ápolására alkalmas készítmény, amivel a medence külső burkolatát varázsolhatod újra csúcsformába. Az idő során lerakódott por és koszt kíméletes eltávolításával a medencéd új pompájában ragyoghat majd, hogy a pihenésed tényleg tökéletes és zavartalan legyen!