Tisztítsa medencéjét a vákuum erejével

Jakuzzi, úszó- vagy felfújható medence? Bármi is van otthon, a Spa Vaccal egyszerűen és elektromos áram nélkül tisztíthatja a meg a medencét az alján összegyűlő szennyeződésektől. 


A kültéren elhelyezett masszázsmedencékbe akaratlanul is behordjuk a port és az apró szennyeződéseket. Ha pedig nem mi, akkor a szél gondoskodik erről. Ezek aztán lerakódnak a medence alján vagy az ülések felületén, így sokszor elkerülik a vízszűrőket. Amellett, hogy homokszemcséken járkálni és ülni nem kellemes, ezek az apró koszok is rontják a víz minőségét, amit gyakrabban kell majd cserélni. Kímélje meg magát ettől a kellemetlenségtől, és szabaduljon meg a szemcséktől a vákuumos Spa Vac segítségével.

A most kedvezményesen rendelhető Spa Vac használata nagyon egyszerű. Nem kell a szűrőre csatlakoztatni vagy bedugni a hálózatba. Működtetéséhez elég a bot végén lévő lyukat befogni, hogy vákuum képződjön a porszívóba, ami aztán a vízzel együtt felszedi a koszt a padlóról. A vízből kiemelve, a folyadék kicsorog, a szennyeződés pedig a tartályban marad. Mivel elektromosság nélkül is használható, a kert távolabbi részében lévő medencéknél is kényelmesen és gond nélkül bevethető.

Tartsa tisztán a vizet, hogy minél tovább élvezhesse a medencéjét egyetlen feltöltéssel!