Megfizethető masszázsmedence kompromisszum nélkül

A masszázsmedencék még mindig elérhetetlen luxustermékként él a legtöbb ember képzeletében, pedig ennek a típusnak is létezik megfizethető, magas minőségű és csekély költségű változata. Ez a FreeFlow medence, ami minden első tulajdonosnak bátran ajánlható.


Különleges készítési eljárásának köszönhetően a FreeFlow masszázsmedencék ára úgy tud a megfizethető kategóriában maradni, hogy nem kell kompromisszumot kötni a magas minőség rovására. Az amerikai HotSpring medencéket gyártó cég kifejlesztett egy olyan eljárást, amivel gyorsan és egyszerűen képes létrehozni a masszív medence héjat. A gránitőrleményből öntéssel készített héj azonban nemcsak nagyon gyorsan és olcsón állítható elő, de további nagy előnye, hogy szinte elpusztíthatatlan. Mivel egyetlen darabból áll a héj, nincsenek könnyen romló, törő vagy sérülő részei. Sőt, annyira egyben van az egész, hogy még az esetleges használatból adódó karcok is könnyen javíthatóak.

Ennek is köszönheti, hogy olyan népszerű a modell a kiadó lakásokba vagy azokban a háztartásokban, ahol sokan használják majd a jakuzzit. Részben kikezdhetetlensége, részben könnyű súlya miatt ezt a típust hozni-vinni is bátran lehet. Még egy költözésnél is sérülésmentesen szállítható, így tényleg igaz, hogy akár 20-30 évig élvezheted ezt a kivételes wellness eszközt.

Gránit anyagának köszönhetően természetes hőhatású a burkolat megjelenése, ami beleillik a tájba. Éppen ezért elsősorban kültéri medencének ajánljuk, amelyben ülve évszaktól függetlenül élvezheted majd a meleg vizes hidromasszázs egészségre gyakorolt pozitív hatását. Ha egy igazán tartós, minőségi (hiszen a belső felszereltsége nem különbözik az akril medencék kialakításától) és természetes megjelenésű masszázsmedencét keresel, akkor a Freeflow-nál jobbat nem is találhatnál.