Tökéletes hátmasszázst nyújt a 6 fős jakuzzi

Az amerikai jakuzzi óriás medencéi magas minőségű alapanyagaival, kiváló gépészettel és lenyűgöző masszázsélménnyel hódítanak! A Caldera Spas Geneva 55 befúvója üdítő masszázst kínál a fárasztó és stresszes napokon is!


A Geneva az Utopia sorozat 6 fős masszázsmedencéje, amely 55 befúvóval, vízeséssel és változtatható színű víz alatti világítással teremti meg a tökéletes pihenés helyszínét!

A jakuzzi belső kialakítása 5 kényelmes ülőhelyet és a egy fekvőhellyel rejt, amely szinte ölelésébe vonja a pihenni vágyó fürdőzőt. Az ergonomikusan kialakított helyeken kényelem és állítható erősségű vízsugár vár. Ez utóbbit mindenki kedve szerint személyre szabhatja, hogy még tökéletesebb legyen az élmény.

A nyakat, hátat, karokat és lábakat is átmozgató vízsugár minden helyen más jet konstrukcióból érkezik. Van olyan hely, ahol a hátmasszázs dominál, hogy az egész napos gép előtt ülés merevségét rázhasd le magadról, míg más ülés a nyakra vagy éppen a lábra koncentrál, hogy messzire űzze a stresszt vagy a sportolás nyomán visszamaradt izomlázat!

A minimalista külső design a medence belsejére irányítja a figyelmet, amit a víz alatti világítás csak még tovább fokoz. Az egész évben használható, kültéri medence főleg az éjszakában ragyog. Szó szerint és átvitt értelemben is. Sötétedés után mutatkozik meg ugyanis erős hangulatteremtő ereje, ami a meleg víz és a hidromasszázs terápiás hatása mellett ugyancsak hozzájárul a maradéktalan ellazuláshoz!

Ha egy profi teljesítménnyel és gépészettel rendelkező masszázsmedencét keresel, amiben az egész család egyszerre adózhat a hidromasszázs örömeinek, akkor a Caldera Spas Genevát nem érdemes lehagyni a potenciális listáról! Magas szaktudás, kiemelkedő élmény és szemrevaló megjelenés! Ezt kínálja többek között az Utopia sorozat családi jakuzzija!