Törésbiztos poharak kertbe, medence mellé

A kerti mulatságok alkalmával mindig nagy a nyüzsgés és ezzel együtt a kockázat is, hogy egy pohár feldől, leesik vagy megsérül. Az ezzel járó balesetveszély kerülhető el a Happy Glass poharaival, amely hozzák az üveg kortalan eleganciáját, de emellett törhetetlen anyaguk miatt nem sérülnek könnyen.


Hollandia egyik legelismertebb gyártójának sorozat a Happy Glass termékcsalád,  amely tartós anyagból készített poharakat és kancsókat tartalmaz, széles választékban. A sörös, üdítős és koktélos poharak mellett természetesen a boros poharak is megtalálhatóak a kínálatban, így többé nem kell aggódnia, ha a kertben vagy a medencében kortyolná el kedvenc borát. A hatásában, tapintásában és érzetében is teljesen üvegszerű pohárcsalád nem karcolódik, nem csorbul és nem törik, még leejtéskor sem.

Ha nem szeretne lemondani az üvegnemű eleganciájáról vagy nemet mondana az egyszer használatos műanyag poharak környezetszennyezésére, akkor a Happy Glass magas minőségű és tartós poharaival meg lesz elégedve. Bárokba, medencék mellé és kerti partikra is előszeretettel viszik ezeket az első osztályú és törhetetlen poharakat.

Nézze meg a kínálatot és szerezze be a biztonságos kültéri kikapcsolódás egyik alap pillérét!