Trópusi paradicsom ígérete egy jakuzziban

A Caldera Spas hat férőhelyes luxus masszázsmedencéje egy luxus trópusi utazásra repít minden fürdőzés alkalmával! Forróság, kényelem és maximális relaxálás vár rád a Tahitian jóvoltából!


A Caldera Spas Utopia sorozatába tartozó masszázsmedence tényleg olyan, mint egy álom. Már a megjelenése is magához vonzza a tekintetet, amit a medence oldalán futó fénycsík csak még lenyűgözőbbé tesz. A sallangmentes, egyszerű, de elegáns külcsín egy jólt átgondolt belső kialakítással párosul.

A Tahitian hat személy együttes fürdőzését teszi lehetővé és ebből egy embernek a teljes testet átmozgató fekvőhely jut majd. A kapitány ülés nyak-, hát-, láb- és talpmasszázsban is erős, de a többi helyre kerülő jakuzzizónak sem lesz oka panaszra. A masszázsmedence összesen 48 jetet tartalmaz, így mindenkinek kijut bőven a jóból.

A Caldera Spas medencék többségéhez hasonlóan a Tahitianben is a Circuit Therapy elvén kerültek lerendezésre a masszázs befúvók, ami azt jelenti, hogy ha minden ülésben eltöltesz egy kis masszázsidőt, akkor a kör végére egy teljes testre ható felüdülés lesz a részed.

A Tahitian tervezői nem bíztak semmit a véletlenre, így nem kell kompromisszumot kötnöd a gépészet terén sem. Kiváló hőszigetelése, pontosan passzoló thermo teteje és hatékony belső keringetése miatt kedvező áron tartja folyton melegen a vizet, hogy bármikor csobbanhass egy kis stresszoldó relaxálásra.

Még többet szeretnél tudni a Tahitian tulajdonságairól? Akkor bízd magad a SpaTrend szakértőire, akik megmutatják a jakuzzi minden nyilvánvaló és rejtett képességét! Látogass el az ürömi vagy a törökbálinti bemutatóterembe, ahol akár személyesen is kipróbálhatod az amerikai gyártó medencéinek legjavát!