Úszás, futás, relaxálás egyetlen medencében

Az Endless Pools úszómedencék egy térben ötvözik a sportolási és a pihenési lehetőségeket. Bármelyik típusát is választanád a családnak, ki sem kell szállnod a vízből a mozgás utáni lazításhoz!


Az Endless Pool egy ellenáramoltató rendszerrel felszerelt úszómedence és egy teljes értékű masszázsmedence tökéletes ötvözete. A nagy térben kényelmesen úszhatsz, mozoghatsz, jógázhatsz és kipróbálhatod a vízi aerobikot is, majd lazításképpen jöhet egy izmokat pihentető masszázs.

A különféle méretben és kialakításban elérhető medencék E sorozata a mozgásszeretőknek készült. Az állítható erősségű ellenáramoltató rendszer nemcsak a kezdő, de a versenysportolóként úszók számára is kellemes kihívással szolgál. Az úszás azonban korántsem az egyetlen sport, amit űzhetsz a medencében, hiszen egy víz alatti futópaddal is felszerelhetőek a széria darabjai.

Endless Pool

A vízi futópad ugyanúgy működik, mint hagyományos társai, de a víz felhajtó erejét kihasználva jobban védheted vele ízületeidet. Sétához, futáshoz egyaránt használható, sőt, akár az ellenáramoltató rendszerrel is kombinálható, hogy garantáltan megtaláld azt a fokozatot, ami az ideális erőkifejtéshez és ezzel a fokozatos fejlődésedhez kell.

A nagy méretű úszótér mellett egy külön részen került kialakításra a jakuzzi, amelyek nem zavarják egymást, tehát a két rész külön-külön és együtt is használható!

Az E sorozat minden darabja képes megmozgatni és ellazítani, attól függően, hogy éppen mire van szüksége a szervezetednek. Tartsd magad fitten és kipihenten a végtelen mozgás élményét kínáló Endless Pools medencével!