Bárányhusi kebabbal

A manduladarabkákat szárazon egy serpenyőben megpirítom, közben az összes többi hozzávalót belerakosgatom a húshoz. A mandulát is belerakom. Kicsit várok, mielőtt jól összegyúrom. A friss mentaleveleket gyorsan összedarabolom és belekeverem a joghurtba. Kevés sót rakok hozzá.A húsos masszát jól összegyúrom. Kis hengereket formálok belőle és nyerssel átszúrom. Kis olajjal körbekenem és mehet a grillre.bevásárlólista:bárányhusifél kg, daráltsárgabarack5 dkg, ledarálvamandula2 evőkanálfokhagyma1-2 gerezdfűszerek:kevés chili, citrom reszelt héja, friss kakukkfű, só, bors   Hány személyre:4főElkészítési idő:45 perc


A manduladarabkákat szárazon egy serpenyőben megpirítom, közben az összes többi hozzávalót belerakosgatom a húshoz. A mandulát is belerakom. Kicsit várok, mielőtt jól összegyúrom. A friss mentaleveleket gyorsan összedarabolom és belekeverem a joghurtba. Kevés sót rakok hozzá.A húsos masszát jól összegyúrom. Kis hengereket formálok belőle és nyerssel átszúrom. Kis olajjal körbekenem és mehet a grillre.

bevásárlólista:

bárányhusifél kg, darált
sárgabarack5 dkg, ledarálva
mandula2 evőkanál
fokhagyma1-2 gerezd
fűszerek:kevés chili, citrom reszelt héja, friss kakukkfű, só, bors 
  
Hány személyre:4fő
Elkészítési idő:45 perc

Címkék: