- írta: Peitli Csilla
Hamis vegán tojás Húsvétra
- írta: Spatrend Online
- 2014.04.16
Az elkészítés nagyon egyszerű! A tofut nagyjából fél centis szeletekre felvágjuk, majd közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Ezekből a tofu karikákból pedig kisméretű pogácsaszaggatóval kiemeljük a közepét, amit kurkumás olívaolajban bepácolunk, és betesszük a hűtőbe, ahol hagyjuk állni egy napig. Kivesszük a bepácolt korongokat, és visszahelyezzük a fehér tofu gyűrűk közepébe.Hozzávalók:20 dkg tofukurkumaolívaolajfotó: Vegán Vendéglő
Az elkészítés nagyon egyszerű!
A tofut nagyjából fél centis szeletekre felvágjuk, majd közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Ezekből a tofu karikákból pedig kisméretű pogácsaszaggatóval kiemeljük a közepét, amit kurkumás olívaolajban bepácolunk, és betesszük a hűtőbe, ahol hagyjuk állni egy napig. Kivesszük a bepácolt korongokat, és visszahelyezzük a fehér tofu gyűrűk közepébe.
Hozzávalók:
20 dkg tofu
kurkuma
olívaolaj
fotó: Vegán Vendéglő