A nyár legmenőbb illatai. Vezesd a férfiakat az orruknál fogva!

Akár könnyed parfümöt keresel dolgos hétköznapokhoz, akár dögös illatra vágysz egy pörgős bulihoz, nyáron mindig a gyümölcsös, friss illatok közül válogass.


Akár könnyed parfümöt keresel dolgos hétköznapokhoz, akár dögös illatra vágysz egy pörgős bulihoz, nyáron mindig a gyümölcsös, friss illatok közül válogass.

Lányos báj

A Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Delight Limited Edition üvegcséje is laza, nyári hangulatot sugall. Ahogy a kezedre permetezel belőle pár cseppet, először a vérnarancs illata ragad meg, mely ibolyával, sárgabarackkal és fehér teával keveredik. Ez adja az illat könnyed, tavaszi báját. Ám a férfiak érzékeire is hat, de csak finoman, második szippantásra. A csábításról a bors, a pézsma és a borostyán elegye gondoskodik. Vidám, nyári illat, épp csak egy csipetnyi érzéki hatással. Bár nem esnek tőle hanyatt a férfiak, épp elég ahhoz, hogy jól érezd magad vele, és fel is hívd magadra a figyelmet.

Édes élet

A Lacoste Eau de Lacoste Sensuelle is használ gyümölcsöket, de inkább édeskés illatra épít a friss, citrusos hatás mellett. Épp ezért valamivel erőteljesebb és szenvedélyesebb is, mint a Marc Jacobs parfüm. Fő illatjegyei a fekete ribizli és a füge, de a legmeghatározóbb a török rózsa és a borostyán, melyek a határozottabb, nőies illatot adják. Ez nem az a finomkodó illat, melyet a férfi vagy észrevesz vagy nem. Akárki mellett suhansz el, garantáltan utánad fordul.

Csillagos ötös

Az idei év nagy felfedezettje a Katy Perry Killer Queen Oh So Sheer. Legmeghatározóbb jegye az erdei gyümölcsök keveréke. A karamell és a jázmin a friss, üde, erdei hatást hivatott ellensúlyozni. Ez a parfüm az előző kettő keveréke, nem lányosan könnyed, de nem is a végzet asszonya hatást kelti a férfiakban. Lágy, cukorkás illata napközben is jó hangulatban tart, de elég erős ahhoz is, hogy nyáresti programokon megérezzék nőies jelenléted.

Címkék: