Mélyhidratáló kúra anti-aging termékekkel

A gyönyörű, napfényes őszi napokak, úgy tűnik, hamarosan vége szakad, és megérkezik a borúsabb, szeles idő. Használja ki ezt a köztes időt, hogy bőrét táplálja a száraz nyár után, és felkészítse a zimankósabb időre. Eljött a mélyhidratálás ideje!


A világhírű anti-aging kozmetikumok nemcsak a bőr öregedését gátolják, de az egészséges bőr visszaállításában is jeleskednek. A száraz, irritált és sérülékeny bőrnek pont azokra a tápláló hatóanyagokra van szükségük, amelyeket a nagy hidratáló kezeléscsomag tartalmaz.

A csomag három kezelést foglal magába, amelyek pótolják a nedvességet a bőrben és visszaadják annak teltségét és rugalmasságát. A kollagént és a hatóanyagokat a bőr mélyére lejuttató oxigént az arc üde színnel, kontúrosab vonásokkal és egészségesebb bőrrel hálálja meg.

A kezelések mellé egy hazavihető Hydro Foam Maskot adunk ajándékba, mely nyugtató és hidratáló hatása miatt a gyerekek és férfiak bőrével is csodát tesz. A maszkként és krémként is használható készítmény finom illatával csábít a rendszeres bőrápolásra, aminek már az első alkalom után is csodájára járnak majd.